VEROLINE CHAINSAW OIL 200L

Artikelnummer 15601
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Veroline® Chainsaw Oil is een hoogwaardig kettingsmeermiddel voor kettingzaag op minerale basis die door de toegevoegde additieven de volgende eigenschappen bezit :  - sterk hechtingsvermogen op metaal waardoor de bescherming van de geleiders en ketting verzekerd is, zowel tijdens het werk als in
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Veroline® Chainsaw Oil is een hoogwaardig kettingsmeermiddel voor kettingzaag op minerale basis die door de toegevoegde additieven de volgende eigenschappen bezit : 
- sterk hechtingsvermogen op metaal waardoor de bescherming van de geleiders en ketting verzekerd is, zowel tijdens het werk als in rusttoestand.
- slijtagewerend vermogen waardoor de levensduur van de ketting en geleiders merkelijk wordt verlengd.
- corrosiewerend vermogen waardoor aantasting door in het houtsap aanwezige vocht en zuren bestreden wordt.
- verhindert gomvorming afkomstig van het houtsap. Ze verhindert eveneens oververhitting, kans op het aflopen van de ketting en de daar eventueel uit voortvloeiende kettingbreuk.

Toepassingen
Veroline® Chainsaw Oil voor kettingzagen, welke gebruikt worden in bos of landbouw. Toepasbaar voor alle houtsoorten, ook wanneer de ketting zwaar belast wordt. Veroline® Chainsaw Oil aangebracht op de zaagketting, verzekert de lange levensduur van het materiaal door het te beschermen tegen slijtage en corrosie. Bovendien wordt het rendement verhoogd omdat de wrijvingsweerstand vermindert. 

Opmerking
Veroline® Chainsaw Oil is niet geschikt voor het smeren van de aandrijfmotor van de kettingzaag. Daarvoor dient men, naargelang het type, 4-takt of 2-takt motorolie te gebruiken.

Product prestatie claims 
ISO VG 100
Dichtheid @ 15°C ASTM D1298 g/cm³ 0,85
Viscositeit @ 40°C ASTM D445 cSt 116
Viscositeit @ 100°C ASTM D445 cSt 12,4
Viscositeitsindex ASTM D2270 97
Vlampunt COC ASTM D 92 °C > 220
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden