VEROLINE PROFESSIONAL 1000 15W40 CJ-4 208L

Artikelnummer 17057
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Veroline® Professional 1000 15W-40 CJ-4 is een universele Heavy Duty motorolie gebaseerd op hoogwaardige "low SAPS" additieven in combinatie met speciaal geselecteerde basisoliën. Deze multigrade motorolie voldoet aan de meest recente eisen van automobielbouwers voor toepassing in de nieuwste, snel
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Veroline® Professional 1000 15W-40 CJ-4 is een universele Heavy Duty motorolie gebaseerd op hoogwaardige "low SAPS" additieven in combinatie met speciaal geselecteerde basisoliën. Deze multigrade motorolie voldoet aan de meest recente eisen van automobielbouwers voor toepassing in de nieuwste, snel draaiende viertakt dieselmotoren en heeft de volgende eigenschappen:

 • voldoet aan of overtreft de eisen van de huidige lage emissie normen
 • uitstekende koude start eigenschappen
 • zeer goede "shear stability"
 • verbeterde weerstand tegen oxidatie
 • uitstekende dispergerende eigenschappen, waardoor neerslag en "sludge" beperkt blijven
 • uitstekende eigenschappen tegen slijtage, corrosie en schuimvorming
 • een lager olieverbruik

Toepassingen
Deze universele Heavy Duty motorolie is geschikt voor toepassing in zowel terreingebruik als op de weg. Deze motorolie draagt bij tot de lage uitlaatgasemissie en lage deeltjesuitstoot en bevordert daardoor de verlenging van de levensduur van uitlaatgaskatalysatoren en deeltjesfilters. Dit product voldoet aan en overtreft de eisen voor API CJ-4. Doordat deze motorolie voldoet aan de eisen van zowel Europese als Noord-Amerikaanse motor fabricanten heeft het brede toepassingsmogelijkheden. Dit product kan worden toegepast in sommige Euro 5, Euro 6 en Tier 4 motoren met SCR uitlaatgassystemen en diesel roetfilter (DPF), alsook in Euro 3 en Euro 4 motoren indien voorgeschreven door de constructeur.

Specificaties

ACEA E7-12, E9-12
API CJ-4/SM
Volvo VDS-4
Renault VI RLD-3
Mack EO-O Premium Plus
Meets the requirements of;
MB 228.31
MAN M 3575
Cat ECF-2/ECF-3
Cummins CES 20081
Detroit Diesel 93K218
JASO DH-2
Global DHD-1
MTU Type 2.1
Deutz DQC III-10 LA
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
  Laden
  Laden