MIXTRON DOSEERPOMP 1-10% 750L/H

Artikelnummer 17397
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
De Mixtron pomp is een hydraulisch doseer- en mengsysteem dat direct in de watertoevoerleiding is geïnstalleerd en waarmee de gebruiker een gehomogeniseerde oplossing kan aanmaken die altijd in verhouding staat tot het watervolume, ongeacht veranderingen in het debiet of de druk. De beste
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De Mixtron pomp is een hydraulisch doseer- en mengsysteem dat direct in de watertoevoerleiding is geïnstalleerd en waarmee de gebruiker een gehomogeniseerde oplossing kan aanmaken die altijd in verhouding staat tot het watervolume, ongeacht veranderingen in het debiet of de druk.

De beste bewerkingsresultaten, de levensduur van het gereedschap en de slijtagecontrole van het gereedschap zijn sterk afhankelijk van de smerings/koelverhouding. Onze doseerpomp die is aangesloten op de watertoevoerleiding en op het concentraatreservoir is de enige methode die de constante en gehomogeniseerde productie van de correct gedoseerde oplossing in de vereiste concentratie kan garanderen om de optimale kwaliteit te verkrijgen.

Toepassingsdomeinen

De proportionele doseerpompen van Mixtron zijn in staat om additieven te doseren zoals:
  • Oplosbare oliën
  • Koelsmeermiddelen voor metaalbewerkingssystemen
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden