Bij Verolub koopt u Castrol aan de bron


Wij zijn de Erkende B2B Castrol Distributeur voor België en Luxemburg. U kan bij ons ook terecht voor gerelateerde tools en diensten. Reeds klant? Log hier in.

Een kwarteeuw trotse smeerpartner

Verolub werkt als Erkend Distributeur van smeermiddelen  25 jaar samen met Castrol. Wij zijn hoofdzakelijk actief binnen de landbouw-, automotive-, grondverzet- en industriesector. Wij leveren het juiste product voor de juiste toepassing binnen de juiste context tegen een correcte prijs. Uitgebreid advies krijgt u er gratis bij. Wij handelen transparant in verwachtingen en resultaten, vooruitdenkend en ontzorgend binnen een totaalaanpak.

Nog geen account?Maak kennis Car Care Peeters: trotse Castrol Service partner Onze beloftes

Professionele ondersteuning
Onze specifiek opgeleide technico-commerciële account managers en internal sales professionals voorzien u van professioneel advies inzake smeermiddelen en tools voor uw sector. Ook logistiek leggen wij meesterschap aan de dag door snel en efficiënt te leveren.
Online bestellen, Offline service
Wij staan aan uw zijde en zijn gekend om onze bereikbaarheid en laagdrempelig handelen. Wij werken uitsluitend met betrouwbare merken van topkwaliteit. Bestellen kan 24/7 online. Uiteraard staat ons professioneel team iedere werkdag van 8u00 tot 17u00 tot uw dienst.
U groeit met ons
Wij zetten integraal in op nieuwe en bestaande klantenrelaties. Wij verkiezen duurzame, toekomstgerichte partnerships boven alles. Wij vinden dat smeermiddelen, tools en aanverwante diensten hand in hand gaan en denken daarom in concepten en langdurige samenwerkingen.  

Contacteer ons


  • Koop bij de bron
  • 24/7 bestellen
  • Snelle levering
Laden
Laden