ARIANA POWER VAC PUMP

Art nr. A16833
De Power-Vac-pomp is een op perslucht aangedreven dubbelwerkende zuig- en perspomp. Het wordt voornamelijk gebruikt om reservoirs te vullen en/of te legen met smeermiddelen en snijvloeistoffen. Deze pomp is zo ontworpen dat hij snel en eenvoudig op standaardvaten kan worden geplaatst. Het wordt op
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De Power-Vac-pomp is een op perslucht aangedreven dubbelwerkende zuig- en perspomp. Het wordt voornamelijk gebruikt om reservoirs te vullen en/of te legen met smeermiddelen en snijvloeistoffen. Deze pomp is zo ontworpen dat hij snel en eenvoudig op standaardvaten kan worden geplaatst. Het wordt op het spongat van de trommel geschroefd en aangesloten op het persluchtnetwerk. Een afvoerslang is bevestigd aan het andere gat in de trommel.

De Power-Vac pomp heeft ongeveer 8 bar perslucht nodig. Hij kan dus met een debiet van ca. 60 l/min vullen en/of leegmaken. Een automatische afsluiter dient als inlaat- en/of uitlaatregelaar en voorkomt zo overloop.

De Power-Vac pomp genereert een vacuüm in het reservoir, waardoor gebruikte snijvloeistoffen, slib, spanen, etc. uit de machinewerktuigcontainers kunnen worden gezogen. Door eenvoudigweg aan een knop te draaien, krijgt de gebruiker een functieomkering die een overdruk in de tank genereert, waardoor zowel smeer- en koelvloeistoffen als vloeibare chemicaliën in de machine kunnen worden gepompt. De Power-Vac-pomp kan ook worden gebruikt in explosiegevaarlijke gebieden.
    Aan het laden
    Aan het laden