CASTROL AIRCOL SN 100 20L

Art nr. A05873
Castrol Aircol SN-compressorsmeermiddelen zijn samengesteld met hoogwaardige synthetische diesters Toepassing De formule voor Castrol Aircol SN-compressorsmeermiddelen is bedoeld om ze bestand te maken tegen de extreme bedrijfsomstandigheden van roterende, schroefvormige en schoefcompressoren en
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Aircol SN-compressorsmeermiddelen zijn samengesteld met hoogwaardige synthetische diesters

Toepassing
De formule voor Castrol Aircol SN-compressorsmeermiddelen is bedoeld om ze bestand te maken tegen de extreme bedrijfsomstandigheden van roterende, schroefvormige en schoefcompressoren en zuigercompressoren die werken met hoge compressiesnelheden en afvoertemperaturen. Onder deze omstandigheden hebben de Aircol SN compressoroliën een verminderde koolstofvorming en een langere levensduur in vergelijking met minerale oliën, vanwege hun veel hogere weerstand tegen oxidatie. In alternatieve systemen hebben Aircol SN-kwaliteiten een levensduur die 8 keer langer is dan die van minerale oliën.

Eigenschappen en voordelen
- Uitstekende oxidatiestabiliteit.
- Verbeterde gladheid en weerstand van de film.
- Sterkere filmweerstand en uitstekende antislijtage-eigenschappen.
- Uitstekende prestaties bij hoge temperaturen.
- Minder onderhoud, langere levensduur van het smeermiddel en schonere werking, vermindert de vorming van koolstof en verlengt de levensduur van de klep.
- Vermindering van het olieverbruik door een afname van de vereiste hoeveelheid smeermiddel op de cilinderwanden en zuigerveren zonder verhoogde slijtage. Omdat het verbruik van smeermiddel wordt verminderd, is de toegevoerde perslucht ook van betere kwaliteit.
- Vermindering van compressorfouten, dankzij minder slijtage aan alle bewegende delen, langere levensduur van de machine en minder onderhoud.
- Het bedrijfstemperatuurbereik van Aircol SN-kwaliteiten is breder dan dat van conventionele minerale oliën. De hoge spontane ontstekingstemperatuur zorgt voor een betere veiligheid door de kans op brand en explosies stroomafwaarts te verminderen.
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Algemene industrie
Subcategorie Compressoroliën
Verpakking 20L
    Aan het laden
    Aan het laden