CASTROL BIOTAC MP 18KG

Art nr. A16990
BioTac MP is een milieuvriendelijk, multifunctioneel EP-vet op basis van een combinatie van Lithium Complex-verdikkingsmiddelentechnologie, biologisch afbreekbare basisolie en een geoptimaliseerd prestatieadditiefsysteem om bescherming tegen corrosie, oxidatiestabiliteit en draagvermogen te bieden.
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
BioTac MP is een milieuvriendelijk, multifunctioneel EP-vet op basis van een combinatie van Lithium Complex-verdikkingsmiddelentechnologie, biologisch afbreekbare basisolie en een geoptimaliseerd prestatieadditiefsysteem om bescherming tegen corrosie, oxidatiestabiliteit en draagvermogen te bieden. De opname van polymeertechnologie verbetert de kleefeigenschappen van het vet, verbetert de waterbestendigheid en vermindert zo de kans op besmetting van zowel het open dek als het mariene milieu.

Castrol BioTac MP is geregistreerd volgens de OSPAR-vereisten (Oslo en Parijs) en goedgekeurd door de Britse toezichthouders voor gebruik op zee. Het voldoet daarom aan de vereisten voor een milieuvriendelijk smeermiddel onder de US Vessel General Permit 2013.

Toepassing
BioTac MP is in de eerste plaats ontwikkeld voor gebruik bij blootgestelde maritieme dektoepassingen en combineert uitstekende fysische eigenschappen die weerstand bieden tegen zowel mechanische afschuiving als waterspray met een additiefsysteem ontwikkeld om blootgestelde componenten te beschermen tegen corrosie, oxidatie en de effecten van belasting, wrijving en slijtage.

BioTac MP is bedoeld voor gebruik in een breed scala aan toepassingen, waaronder glijlagers, draadkabels en open tandwielen die meestal worden aangetroffen in afmeren en vrachtlieren. Verder zijn oprijplaatlagers, sokkellagers en ladingluikrollen ook voorbeelden van langzame / middellange scheepvaarttoepassingen waarvoor BioTac MP bij uitstek geschikt is.

De combinatie van verdikkingsmiddel en basisolietechnologie stelt BioTac MP in staat om een breed bedrijfstemperatuurbereik van -35 ° C tot + 125 ° C te hebben.
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Vetten
Viscositeit/Kenmerk NLGI 1,5
Verpakking 18KG
    Aan het laden
    Aan het laden