CASTROL CLASSIC XL 20W50 4X5L

Art nr. A05970
Castrol Classic XL 20W-50 is een conventionele multigrade motorolie met goede allround prestaties, geformuleerd met hoogwaardige minerale oliën plus geselecteerde additieven, bij uitstek geschikt voor oudere technologie en klassieke automotoren. Castrol Classic XL 20W-50 is ontworpen om aan de motor
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Classic XL 20W-50 is een conventionele multigrade motorolie met goede allround prestaties, geformuleerd met hoogwaardige minerale oliën plus geselecteerde additieven, bij uitstek geschikt voor oudere technologie en klassieke automotoren.

Castrol Classic XL 20W-50 is ontworpen om aan de motor te voldoen voorschriften van de fabrikant voor personenauto's en motorfietsen die onder normale bedrijfsomstandigheden rijden, maar met uitzondering van die uitgerust met katalysatoren.

De eerste aanbeveling is voor voertuigen met benzinemotoren van vóór 1980 die een product van hoge kwaliteit vereisen, maar met een formulering met een oudere additieven.

Toepassing

Castrol Classic XL 20W-50 is geschikt voor gebruik in benzine- en dieselmotoren voor auto's waarbij de fabrikant een API SF / CC of eerder 20W-50 smeermiddel specificeert.

Voordelen

Castrol Classic XL 20W-50 is geformuleerd voor:
Auto's - Het hele jaar door gebruikt in benzine- en dieselmotoren
Motorfietsen - Het hele jaar door gebruikt in 4-taktmotoren behalve die met een natte koppeling.

Product Prestatie Claims

API SF/CC
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Motoroliën
Subcategorie Semisynthetisch
Viscositeit/Kenmerk 20W-50
Verpakking 4X5L
Productprestatieclaims API SF/CC
    Aan het laden
    Aan het laden