CASTROL EDGE PROF C3 0W30 208L

Art nr. A16796
Castrol EDGE Professional, versterkt met TITANIUM FST™, biedt een krachtige oliefilm voor de huidige motoren die met hogere drukken werken dan ooit tevoren. Castrol EDGE is onze sterkste en meest geavanceerde motorolie- range. De TITANIUM FST™ verdubbelt de oliefilmsterkte, voorkomt onderbreking van
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol EDGE Professional, versterkt met TITANIUM FST™, biedt een krachtige oliefilm voor de huidige motoren die met hogere drukken werken dan ooit tevoren.

Castrol EDGE is onze sterkste en meest geavanceerde motorolie- range. De TITANIUM FST™ verdubbelt de oliefilmsterkte, voorkomt onderbreking van de smeerfilm eb vermindert de wrijving.

Castrol EDGE Professional met TITANIUM FST™: laat uw motor optimaal presteren.

Castrol EDGE Professional is nu CO2 neutraal gecertificeerd volgens de hoogste internationale normen. Ontwikkeld met Micro-filtratie om aan de nieuwe Castrol Professionele kwaliteitsnorm te voldoen en geverifieerd met behulp van nieuwe “Optical Particle Measurement System” (OPMS) om de productkwaliteit te garanderen. 

Toepassing
Castrol EDGE Professional C3 0W-30 is geschikt voor gebruik in de benzine- en dieselmotoren waar de fabrikant een ACEA C3, API SN of oudere specificatie adviseert.

Castrol EDGE Professional C3 0W-30 is goedgekeurd door toonaangevende autofabrikanten, raadpleeg uw handleiding voor de juiste specificaties.

*GM dexos2®: overtreft GM-LL-B-025 en GM-LL-A-025 : GB2C0923082

Voordelen
Castrol EDGE Professional C3 0W-30 geeft u het vertrouwen om de maximale prestaties van de motor te vragen met de nieuwste technologie van vandaag. De nieuwe generatie hoog belaste motoren werken met nauwere toleranties en vereisen oliën met een lagere viscositeit.

Castrol EDGE Professional C3 0W-30:
 • Optimaliseert op korte- en lange termijn de prestaties van de motor
 • Reduceert neerslag in de motor
 • Biedt volledige bescherming bij zware condities, uiteenlopende toerentallen en temperaturen
 • Behoudt maximale prestaties, zelfs onder belasting
 • Verbeterde efficiëntie van de motor
 • Biedt een ongeëvenaard niveau van bescherming bij uiteenlopende rijomstandigheden en temperaturen
 • Uitstekende prestaties bij lage temperaturen

Product prestatie claims
ACEA C3
API SN
BMW Longlife-04
dexos2®*
MB-Approval 229.31/ 229.51
Renault RN0700 / RN0710
Specificaties
Merk Castrol
Gamma Edge
Categorie Motoroliën
Subcategorie Volledig synthetisch
Viscositeit/Kenmerk 0W-30
Verpakking 208L
Productprestatieclaims ACEA C3 ; API SN ; BMW Longlife-04 ; dexos2®* ; MB-Approval 229.31/ 229.51 ; Renault RN0700 / RN0710
  Aan het laden
  Aan het laden