CASTROL EDGE PROF H C2 0W30 12X1L

Art nr. A16798
Castrol EDGE Professional, versterkt met TITANIUM FST™, biedt een zeer krachtige oliefilm. Castrol EDGE Professional is nu CO2 neutraal gecertificeerd volgens de hoogste internationale normen. Ontwikkeld met Micro-filtratie om aan de nieuwe Castrol Professionele kwaliteitsnorm te voldoen en
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol EDGE Professional, versterkt met TITANIUM FST™, biedt een zeer krachtige oliefilm. Castrol EDGE Professional is nu CO2 neutraal gecertificeerd volgens de hoogste internationale normen. Ontwikkeld met Micro-filtratie om aan de nieuwe Castrol Professionele kwaliteitsnorm te voldoen en geverifieerd met behulp van nieuwe “Optical Particle Measurement System” (OPMS) om de productkwaliteit te garanderen. Castrol EDGE is onze sterkste en meest geavanceerde motorolie- range. De TITANIUM FST™ verdubbelt de oliefilm sterkte, voorkomt onderbreking van de smeerfilm en vermindert de wrijving. Castrol EDGE Professional H C2 0W-30 geeft u het vertrouwen om de maximale prestaties van de motor te vragen met de nieuwste technologie van vandaag. De nieuwe generatie hoog belaste dieselmotoren werken met nauwere toleranties en vereisen oliën met een lagere viscositeit en geschikt voor roetfilters (DPF)

Toepassing
Castrol EDGE Professional H C2 0W-30 is geschikt voor gebruik in motoren waar de fabrikant de volgende specificaties adviseert: ACEA C2 met de viscositeit SAE 0W-30.Castrol EDGE Professional H C2 0W-30 is in samenwerking met Honda ontwikkeld voor gebruik in Hondadieselmotoren welke een ACEA C2 SAE 0W-30 vereisen.

Voordelen
Biedt een ongeëvenaard niveau van bescherming bij uiteenlopende rijomstandigheden en temperaturen.
Optimaliseert op korte- en lange termijn de prestaties van de motor, reduceert brandstofverbruik en CO2 uitstoot
Verbetert brandstofrendement, onafhankelijk gekwalificeerd
Reduceert afzettingen in de motor
Goede werking van het roetfilter (DPF)
Verbetert de efficiëntie van de motor
Uitstekende prestaties bij lage temperaturen.

Product prestatie claims
ACEA C2
Specificaties
Merk Castrol
Gamma Edge
Categorie Motoroliën
Subcategorie Volledig synthetisch
Viscositeit/Kenmerk 0W-30
Verpakking 12X1L
Productprestatieclaims ACEA C2
    Aan het laden
    Aan het laden