CASTROL EDGE PROFESSIONAL LONGLIFE III 5W-30 VW 12X1L

Art nr. A16804
Castrol EDGE Professional, versterkt met TITANIUM FST™, biedt een krachtige oliefilm voor de huidige motoren die met hogere drukken werken dan ooit tevoren.  Castrol EDGE is onze sterkste en meest geavanceerde motorolie- range. De TITANIUM FST™ verdubbelt de oliefilm sterkte, voorkomt onderbreking
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol EDGE Professional, versterkt met TITANIUM FST™, biedt een krachtige oliefilm voor de huidige motoren die met hogere drukken werken dan ooit tevoren. 

Castrol EDGE is onze sterkste en meest geavanceerde motorolie- range. De TITANIUM FST™ verdubbelt de oliefilm sterkte, voorkomt onderbreking van de smeerfilm en vermindert de wrijving.

Castrol EDGE Professional met TITANIUM FST™: laat uw motor optimaal presteren.

Castrol EDGE Professional is nu CO2 neutraal gecertificeerd volgens de hoogste internationale normen. Ontwikkeld met Micro-filtratie om aan de nieuwe Castrol Professionele kwaliteitsnorm te voldoen en geverifieerd met behulp van nieuwe “Optical Particle Measurement System” (OPMS) om de productkwaliteit te garanderen.

Toepassing
Castrol EDGE Professional LongLife III 5W-30 is geschikt voor gebruik in benzine- en dieselmotoren waar de fabrikant een ACEA C3 adviseert. 

Castrol EDGE Professional LongLife III 5W-30 is aanbevolen en goedgekeurd voor voertuigen welke de specificaties VW 504.00 / 507.00 en Porsche C30 vereisen.

Voordelen
Castrol EDGE Professional LongLife III 5W-30 geeft u het vertrouwen om de maximale prestaties van de motor te vragen met de nieuwste technologie van vandaag. De nieuwe generatie hoog belaste motoren werken met nauwere toleranties en vereisen krachtige oliën met een lagere viscositeit welke geschikt zijn voor verlengde intervallen.

Castrol EDGE Professional LongLife III 5W-30:
  • Optimaliseert op korte- en lange termijn de prestaties van de motor
  • Reduceert afzettingen in de motor
  • Uitstekende eigenschappen bij lage temperaturen
  • Verbetert de efficiëntie van de motor
  • Levert en behoudt maximale motorprestaties ook onder de meest zware omstandigheden
  • Biedt een ongeëvenaard niveau van bescherming bij uiteenlopende rijomstandigheden en temperaturen.

Product prestatie claims
ACEA C3
Porsche C30
VW 504 00/507 00
Specificaties
Merk Castrol
Gamma Edge
Categorie Motoroliën
Subcategorie Volledig synthetisch
Viscositeit/Kenmerk 5W-30
Verpakking 12X1L
Productprestatieclaims ACEA C3 ; Porsche C30 ; VW 504 00/507 00
    Aan het laden
    Aan het laden