CASTROL EDGE SUPERCAR 5W50 4X4L

Art nr. A17298
Ontwikkelingen in de motortechnologie hebben geleid tot meer vermogen en rendement waardoor motoren zwaarder belast worden dan ooit tevoren. De afgelopen 10 jaar zijn de belastingen in de motoren van supercars verdubbeld. In geen enkele andere test wordt de motorolie zwaarder beproefd dan bij het
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Ontwikkelingen in de motortechnologie hebben geleid tot meer vermogen en rendement waardoor motoren zwaarder belast worden dan ooit tevoren. De afgelopen 10 jaar zijn de belastingen in de motoren van supercars verdubbeld. In geen enkele andere test wordt de motorolie zwaarder beproefd dan bij het genereren van het extreem hoog motorvermogen in supercars. 

Castrol EDGE SUPERCAR versterkt met TITANIUM FST™ is aanbevolen en getest in supercars, de top in automotive engineering. 

Castrol EDGE SUPERCAR is het ultieme bewijs dat onze oliën zijn getest tot de limiet, zodat deze geschikt zijn voor de meest extreme omstandigheden.

Toepassing
Castrol EDGE SUPERCAR 5W-50 is aanbevolen voor de FORD GT supercar. 

Castrol EDGE SUPERCAR 5W-50 is goedgekeurd voor gebruik in voertuigen waar de fabrikant een specificatie vereist welke beantwoordt aan Ford WSS-M2C931-C. Het produkt is ontwikkeld voor de FORD GT supercar en is tevens geschikt voor toepassing in andere sportauto's. 

Castrol EDGE SUPERCAR 5W-50 is geschikt goedgekeurd voor gebruik in voertuigen die de volgende specificaties vragen; API SN met de viscositeit SAE 5W-50. Voor de juiste aanbeveling raadpleeg het handboek.

Voordelen
Castrol EDGE Supercar 5W-50 versterkt met TITANIUM FST™, zorgt voor een zeer krachtige oliefilm, dit geeft u het vertrouwen om maximale motorprestaties te vragen van de motor. Sport motoren met de nieuwste technologie van vandaag werken onder een hogere druk en eisen een olie met een ongeëvenaarde kracht en prestatie niveau.

Castrol EDGE SUPERCAR 5W-50:
 • Optimaliseert op korte- en lange termijn de prestaties van de motor, zelfs onder zware belastingen
 • Reduceert afzettingen in de motor *
 • Verbetert de efficiëntie van de motor
 • Biedt een ongeëvenaard niveau van bescherming bij uiteenlopende rijomstandigheden en temperaturen
 • Biedt en behoudt maximaal vermogen voor een langere tijd, zelfs onder zware belasting
 • Getest en bewezen in diverse supercars
 • * volgens limiet in de ASTM D 6593 Seq VG test

Product prestatie claims
API SN
Meets Ford WSS-M2C931-C
Specificaties
Merk Castrol
Gamma Edge
Categorie Motoroliën
Subcategorie Volledig synthetisch
Viscositeit/Kenmerk 5W-50
Verpakking 4X4L
Productprestatieclaims API SN ; Meets Ford WSS-M2C931-C
  Aan het laden
  Aan het laden