CASTROL HLX 40 208L

Art nr. A17532
Castrol HLX is een Super High Performance Diesel (SHPD) smeermiddel, speciaal samengesteld om te voldoen aan de laatste prestatie-eisen van maritieme monograde smeermiddelspecificaties. Hierdoor kunnen langere verversingsperioden effectief concurreren met prestaties die normaal gesproken worden
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol HLX is een Super High Performance Diesel (SHPD) smeermiddel, speciaal samengesteld om te voldoen aan de laatste prestatie-eisen van maritieme monograde smeermiddelspecificaties. Hierdoor kunnen langere verversingsperioden effectief concurreren met prestaties die normaal gesproken worden geassocieerd met synthetische oliën. HLX is verkrijgbaar in SAE 30 en 40 viscositeitsklassen.

Toepassing
HLX, gepositioneerd aan de top van het Castrol-assortiment smeermiddelen voor dieselmotoren op minerale basis, is geformuleerd voor gebruik in zeer hoog gewaardeerde dieselmotoren met hoge snelheid voor scheeps- en stroomopwekking die distillaatbrandstof gebruiken met zwavel van nul tot 1% en extreme prestaties vereisen. Het is bijzonder geschikt voor toepassingen met een hoge vermogensdichtheid, zoals snelle veerboten.

Voordelen
HLX maakt gebruik van eersteklas additieve technologie gemengd in hoogwaardige, hoge viscositeitsindex basisoliën. Het biedt een hoge detergerende en uitstekende thermische en oxidatieve stabiliteit die nodig is om de zwaarste dieselmotor van vandaag te smeren

Toepassing
- Verlengde olieverversingsintervallen in vergelijking met andere API CF-oliën.
- Uitstekende prestaties bij hoge temperaturen.
- Hoge weerstand tegen bore polijsten.

Product prestatie claims
HLX 30 en HLX 40 zijn goedgekeurd door alle grote OEM's, inclusief goedkeuring als een "Type 2" MTU monograde smeermiddel, waardoor de olieverversingsintervallen kunnen worden verdubbeld in vergelijking met standaard scheepsoliën.

HLX additieve technologie overtreft API CF en ACEA E3 - getest volgens MB 228.2, MAN M3275 en Volvo VDS-2.
Specificaties
Merk Castrol
Verpakking 208L
    Aan het laden
    Aan het laden