CASTROL ILOFORM CFX 185 208L

Art nr. A17361
Castrol Iloform CFX 185 is een pure vervormingsolie van middelmatige viscositeit. Het product is gebaseerd op een nieuwe - zonder chloor geformuleerde- technologie met speciale EP-additieven en verbeterde smering. Toepassing Iloform CFX 185 werd ontwikkeld voor een brede reeks zware
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Iloform CFX 185 is een pure vervormingsolie van middelmatige viscositeit. Het product is gebaseerd op een nieuwe - zonder chloor geformuleerde- technologie met speciale EP-additieven en verbeterde smering.

Toepassing
Iloform CFX 185 werd ontwikkeld voor een brede reeks zware vervormingsoperaties zoals het stampen en ponsen van roestvrij staal en zware trekoperaties op koolstofstaal. Het kan ook gebruikt worden als uitwendig smeermiddel in gematigde hydroforming operaties en buigprocessen op buizen van koolstofstaal. Deze vloeistof is bedoeld om puur te gebruiken.

Voordelen
- Geformuleerd zonder chloor of zware metalen en daarmee milieuvoordeel en besparing op afvoerkosten.
- De volledig nieuwe EP technologie geeft uitstekende bescherming tegen gereedschapsslijtage hetgeen aanleiding geeft tot een lange levensduur en dus een besparing op gereedschapskosten.
- Betrouwbare corrosiewering geeft een besparing op kosten van afgekeurde producten.
- Hoog demulgerend vermogen dus gemakkelijk af te skimmen, dit is in het bijzonder belangrijk voor als menging optreedt met het inwendige smeermiddel bij hydroforming dat doorgaans watergedragen is.
- Zeer goede hechting en bevochtiging geeft een homogene smeerfilm en daarmee een goede kwaliteit van de onderdelen.
- Weinig geurend product maakt het aangenamer om mee te werken voor de operatoren.
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Metaalbewerkingsindustrie
Subcategorie Vormoliën
Verpakking 208L
    Aan het laden
    Aan het laden