CASTROL ILOFORM PN 11 20L (last unit!)

Art nr. A15460
Castrol Iloform PN 11 is een waterheldere en chloorvrije metaalbewerkingsvloeistof, die na verdam- ping nagenoeg geen residu achterlaat. Het bevat geen PCB's en PCT's en andere gechloreerde bestanddelen. Bij de afvalverwerking kan dan ook geen milieubelastend zoutzuur ontstaan. Toepassing Castrol
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Iloform PN 11 is een waterheldere en chloorvrije metaalbewerkingsvloeistof, die na verdam- ping nagenoeg geen residu achterlaat. Het bevat geen PCB's en PCT's en andere gechloreerde bestanddelen. Bij de afvalverwerking kan dan ook geen milieubelastend zoutzuur ontstaan.

Toepassing
Castrol Iloform PN 11 is speciaal ontwikkeld voor het snijden en dieptrekken van aluminium, aluminiumlegeringen en andere non-ferro metalen alsmede het ponsen van aluminium voor koelribben en het profileren van aluminium band. Het kan tevens toegepast worden bij het snijden van aluminium banden voor de emballage industrie, Het trekken en dieptrekken van dunne aluminium buizen en het ponsen en snijden van gegalvaniseerd plaatstaal. Na verdamping van het oplosmiddel blijft een haast droge uitstekend smerende film achter die met behulp van een ontvetter verwijderd kan worden.

Castrol Iloform PN 11 kan aangebracht worden d.m.v. verstuiving, druppeling of onderdompeling en garandeert een goede afwerking zonder bramen. Bewerkt materiaal kan zeer gemakkelijk gepolijst worden terwijl Aluminium onderdelen zonder ontvetting direct gesoldeerd en gevormde koelers direct met het koelmedium gevuld kunnen worden.

Eigenschappen en voordelen
- Gegarandeerd een goede afwerking zonder bramen,
- Aluminium onderdelen kunnen zonder ontvetting direct gesoldeerd worden,
- Gemakkelijk te verwijderen smerende laag,
- Chloorvrij en waterhelder product
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Metaalbewerkingsindustrie
Subcategorie Vormoliën
Verpakking 20L
    Aan het laden
    Aan het laden