CASTROL MAGNATEC 0W-20 DIESEL (FORD) 208L

Art nr. A18269
Omschrijving Ford-Castrol MAGNATEC Professional Diesel’s "intelligent molecules" beschermen vanaf het moment dat u de motor start. Deze hechten zich als een magneet aan de onderdelen en vormen een beschermlaag met als gevolg een drastische reductie* van motorslijtage. De nieuwe formulatie is een
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.Omschrijving

Omschrijving

Ford-Castrol MAGNATEC Professional Diesel’s "intelligent molecules" beschermen vanaf het moment dat u de motor start. Deze hechten zich als een magneet aan de onderdelen en vormen een beschermlaag met als gevolg een drastische reductie* van motorslijtage.
De nieuwe formulatie is een gezamenlijke ontwikkeling met Ford voor toepassing in de laatste generatie dieselmotoren welke een 0W-20 motorolie vereisen welke beantwoordt aan Ford WSS-M2C952-A1 specificatie. Ford-Castrol MAGNATEC Professional Diesel. Onmiddellijke bescherming vanaf het moment dat u de motor start.
* volgens limiet in industrie standaard sequence IVA slijtage test.

Ford-Castrol MAGNATEC Professional Diesel is CO2 neutraal gecertificeerd volgens de hoogste internationale standaard. Engineered met Micro-Filtratie om te voldoen aan Castrol Professional’s nieuwe kwaliteitsstandaard en gecontroleerd met toepassing van Castrol’s nieuwe Optical Particle Measurement System (OPMS) om produktkwaliteit te garanderen.

De CO2 impact van dit produkt is geneutraliseerd in partnership met BP Target Neutral. Castrol en BP Target Neutral zijn eigendom van de BP Group.
Dit product was voorheen bekend onder de naam Magnatec Professional E 5W20.

Toepassing

Castrol MAGNATEC Professional Diesel 0W-20 is geschikt voor toepassing in Ford voertuigen welke een 0W-20 smeermiddel vereisen met specificatie Ford WSS-M2C952-A1.

Voordelen

Castrol MAGNATEC Professional met " Intelligent Molecules":
  • Hechten zich aan kritische motor-onderdelen
  • Vormen een beschermende laag welke (koud)startslijtage minimaliseert 
  • Bieden continue bescherming onder alle rij-omstandigheden en temperaturen.

Product prestatie claims

Meets - Ford WSS-M2C952-A1
Specificaties
Merk Castrol
Gamma Magnatec
Categorie Motoroliën
Subcategorie Volledig synthetisch
Viscositeit/Kenmerk 0W-20
Verpakking 208L
Productprestatieclaims Meets - Ford WSS-M2C952-A1
    Aan het laden
    Aan het laden