CASTROL MOLUB-ALLOY CH 22 SPRAY 12X0,4L

Art nr. A16737
Castrol Molub-Alloy CH 22 Spray (voorheen bekend als Molub-Alloy Chain Oil 22 Spray) is een multifunctioneel kettingsmeermiddel ontworpen voor een verscheidenheid aan plantbrede toepassingen. Deze smeermiddelen zijn gemaakt van een combinatie van componenten van de hoogste kwaliteit en een
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Molub-Alloy CH 22 Spray (voorheen bekend als Molub-Alloy Chain Oil 22 Spray) is een multifunctioneel kettingsmeermiddel ontworpen voor een verscheidenheid aan plantbrede toepassingen. Deze smeermiddelen zijn gemaakt van een combinatie van componenten van de hoogste kwaliteit en een anti-slijtage/extreme druk additiefsysteem met geavanceerde vaste Molub-legering smeermiddelen. Dit product is ook geformuleerd om oxidatie te remmen en tegen roest en corrosie te beschermen.


Toepassing
Molub-Alloy CH 22 Spray is een uitstekend smeermiddel voor staalkabels, vooral kabels met een sisal- of polypropyleenkern. Het bevat een aanzienlijk deel roest- en corrosieremmers om de kabel van binnenuit te beschermen.

Molub-Alloy CH 22 kettingsmeermiddel zonder drijfgas kan worden gebruikt in transportbanden en kettingen die werken bij temperaturen tot 90°C. Het kan ook met tussenpozen worden gebruikt bij hogere temperaturen tot 150°C, maar dit kan vaker smeren vereisen.

Molub-Alloy CH 22 Spray bevat een drijfgas, dus wees voorzichtig bij het aanbrengen.

Eigenschappen en voordelen
- Weerstaat de ophoping van vervuilende en schurende materialen: De halfdroge smeereigenschappen produceren een zeer lichte oliefilm die eruitziet als een droge film. Dit helpt om een minimum aan stof, vezels, zand en andere schurende deeltjes aan te trekken en elimineert de vorming van schurende verbindingen die slijtage kunnen bevorderen en de levensduur van de ketting kunnen verkorten.
- Uitstekende extreme druk- en antislijtage-eigenschappen onder randvoorwaarden: De solide Molub-Alloy componenten bieden superieure bescherming bij veelvuldig starten, lage snelheden en dynamische en/of hoge belastingen.
- Optimale vermindering van wrijving: Bevordert energiebesparing tijdens koude start en algemene besparingen dankzij een vermindering van stilstandtijd voor onderhoud, efficiëntere werking, een langere levensduur van onderdelen en langere intervallen tussen smering .
Specificaties
Merk Castrol
Verpakking 12X0,4L
    Aan het laden
    Aan het laden