CASTROL OPTILEB CH 150 20L

Art nr. A16724
De Castrol Optileb CH serie (voorheen Viscoleb) bestaat uit een aantal synthetische kettingoliën, welke speciaal ontwikkeld zijn om te kunnen voldoen aan de geldende regelgeving in de voedingsmiddelenindustrie. Speciale additieven in de producten zorgen voor een goede bescherming tegen slijtage en
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De Castrol Optileb CH serie (voorheen Viscoleb) bestaat uit een aantal synthetische kettingoliën, welke speciaal ontwikkeld zijn om te kunnen voldoen aan de geldende regelgeving in de voedingsmiddelenindustrie. Speciale additieven in de producten zorgen voor een goede bescherming tegen slijtage en corrosie. De producten zijn USDA H1/NSF goedgekeurd, vastgelegd in Certificaatnummer 134162.

Toepassing
Castrol Optileb CH kettingoliën kunnen ingezet worden daar waar incidenteel contact met voedingsmiddelen technisch onvermijdelijk is. De producten zijn zeer goed bestand tegen uitwassing door water, en door een goede drukopname blijven zij optimaal presteren onder hoge belastingen. Neutraal in smaak en reuk, worden de oliën hoofdzakelijk ingezet als smeermiddel voor (transport)kettingen in voedselproductielijnen, vulmachines en verpakkingsmachines.

Castrol Optileb CH 32 is speciaal ontwikkeld voor toepassing bij een lage temperatuur, zoals bijvoorbeeld in koeltunnels of vriesinstallaties.

Voordelen
- USDA H1 / NSF Goedgekeurd ** en fysiologisch veilig.
- de goede hechting maakt dat het waterbestendig is en dus moeilijk uitspoelbaar / uitwasbaar.
- mengbaar met minerale olie en breed toepasbaar.
- hoog penetrerend vermogen.
- optimale bescherming tegen slijtage en corrosie.

** Om zo optimaal mogelijk te voldoen aan de richtlijnen van het HACCP dient bij overgang van conventionele minerale smeermiddelen naar USDA goedgekeurde producten immer gereinigd te worden.

Castrol Optileb CH 280 en Optileb CH 1500 is slechts verkrijgbaar in spuitbussen. Bij deze toepassing zorgt het drijfgas voor een tijdelijk zeer lage viscositeit van de olie, en daardoor voor een zeer goede indringing in de ketting. Na  uitdamping van het drijfgas garandeert de dikke olie een optimale bescherming van de ketting.
Specificaties
Merk Castrol
Verpakking 20L
    Aan het laden
    Aan het laden