CASTROL PERFECTO HTS 16 BULK (> 800L)

Art nr. A17874
Beschrijving PerfectoTM HTS 16 is een synthetische warmte-overdrachtsvloeistof op basis van Diaryl Alkyl, voor hoge bulktemperaturen. De thermische stabiliteit is hoger dan deze van minerale olie en kan derhalve bij hogere temperaturen tot 350°C worden ingezet. Perfecto HTS 16 biedt het voordeel van
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Beschrijving

PerfectoTM HTS 16 is een synthetische warmte-overdrachtsvloeistof op basis van Diaryl Alkyl, voor hoge bulktemperaturen. De thermische stabiliteit is hoger dan deze van minerale olie en kan derhalve bij hogere temperaturen tot 350°C worden ingezet. Perfecto HTS 16 biedt het voordeel van een lage dampspanning, een hoge warmtecapaciteit en een goede thermische geleidbaarheid.

Toepassing

Perfecto HTS 16 is geschikt voor warmteoverdrachtsinstallaties zonder druk werkende in vloeibare fase met bulktemperaturen tot 350°C, waarbij de filmtemperatuur maximaal 370 °C mag bedragen. Om de economische levensduur van de vloeistof te verlengen, dient de temperatuur van het expansievat onder 50°C gehouden te worden. Bij hogere temperaturen is het raadzaam een stikstofdeken toe te passen. Uitgebreide informatie is te vinden in de brochure die gegevens bevat betreffende o.a. specifieke warmte en warmtegeleidingscoëfficiënt.

Voordelen

  • Uitstekende thermische stabiliteit (lange levensduur)
  • Groot warmtegeleidend vermogen
  • Hoge specifieke warmte
  • Grote weerstand tegen veroudering (oxidatie)
  • Sterk corrosiewerend vermogen


Specificaties
Merk Castrol
Verpakking Bulk
    Aan het laden
    Aan het laden