CASTROL POWER RS RAC 4T 10W-50 208L

Art nr. A15849
Castrol POWER RS Racing 4T is een volledig synthetische motorolie voor moderne, high performance 4-takt motorfietsen. Castrol POWER RS Racing 4T is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende berijders met een sportieve rijstijl. Sportief rijden of rijden op circuits genereert veel belasting,
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol POWER RS Racing 4T is een volledig synthetische motorolie voor moderne, high performance 4-takt motorfietsen. Castrol POWER RS Racing 4T is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende berijders met een sportieve rijstijl. Sportief rijden of rijden op circuits genereert veel belasting, wrijvingsverliezen en temperatuur in de motor. Castrol POWER RS Racing 4T volledig synthetische olie met Race Derived Technology™ heeft zich bewezen voor een duurzame filmsterkte en het behouden van een snelle acceleratie in race omstandigheden. Het is getest en bewezen voor een superieure acceleratie en motorrendement.

Toepassing
Castrol POWER RS Racing 4T is ontwikkeld voor toepassing in high performance 4-takt motorfietsen om optimaal vermogen te leveren onder alle omstandigheden.. Castrol Power RS Racing 4T 10W-50 is ontworpen voor hoog presterende sportmotoren om een optimaal vermogen en bescherming te bieden in alle omstandigheden. Het is geschikt voor alle merken 4-takt motorfietsen, voor zowel carburateur als injectie waar een API SN en JASO MA of MA2 wordt aanbevolen.

Voordelen
  • Volledig synthetische 4-takt motorfiets motorolie met Race Derived Technology™
  • Vernieuwde Castrol POWER RS Racing 4T biedt uitstekende bescherming van motor en transmissie ook bij
  • race circuit gebruik.
  • Castrol POWER RS Racing 4T geeft een superieure acceleratie in race omstandigheden
  • Uitstekende bescherming van het uitlaatsysteem en de katalysator

Product prestatie claims
API SN
JASO MA-2
Specificaties
Merk Castrol
Verpakking 208L
Productprestatieclaims API SL ; JASO MA-2 ; Recommended by Husqvarna for all four stroke models
    Aan het laden
    Aan het laden