CASTROL TECHNICLEAN BS 1 203L

Art nr. A16749
Castrol Techniclean™ BS 1 (voorheen CareClean™ BS 1) is een reiniger op basis van geselecteerde oplosmiddelen. Door gebruik te maken van componenten met een uitermate groot oplossend vermogen is Techniclean BS 1 in staat vele soorten oliën, vet, was en andere organische vervuilingen gemakkelijk te
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Techniclean™ BS 1 (voorheen CareClean™ BS 1) is een reiniger op basis van geselecteerde oplosmiddelen. Door gebruik te maken van componenten met een uitermate groot oplossend vermogen is Techniclean BS 1 in staat vele soorten oliën, vet, was en andere organische vervuilingen gemakkelijk te verwijderen. Het overtreft het reinigend vermogen van diverse gechloreerde koolwaterstoffen. De afwezigheid van gechloreerde koolwaterstoffen en aromaten zorgen ervoor dat Techniclean BS 1 een geringe geur heeft waardoor het uitermate vriendelijk in gebruik is. Daarnaast heeft het een zogenaamd klasse III vlampunt (> 55 °C ) waardoor er voor opslag geen bijzondere voorzorgsmaatregelen genomen dienen te worden. De speciale oplosmiddelen zorgen voor een relatief snelle droging.

Toepassing

Techniclean BS 1 is speciaal ontwikkeld voor de effectieve verwijdering van oliën, vetten, conserveringsfilms en andere organische verontreinigingen. Gebruik Techniclean BS 1 puur in een dompeltank of bij handmatige reiniging van onderdelen. Het product kan gebruikt worden in sproeiwasmachines. Men moet dan wel rekening houden met de veiligheidsvoorschriften die hierop van toepassing zijn. Aanbevolen temperatuur van kamertemperatuur tot 40°C.

Voordelen
 • Effectieve reiniging van alle gangbare metalen,
 • Goede reiniging van vele lastige soorten organische vervuilingen,
 • Gemakkelijk te gebruiken,
 • Vrij van gehalogeneerde koolwaterstoffen en aromaten,
 • Veilig en prettig in gebruik,
 • Doordat het vlampunt > 55 °C dienen er voor de opslag geen bijzondere voorzorgsmaatregelen genomen te worden,
 • Relatief snelle droging.
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Metaalbewerkingsindustrie
Subcategorie Reinigingsmiddelen
Verpakking 203L
  Aan het laden
  Aan het laden