CASTROL EDGE 0W-40 12X1L

Art nr. A18937
De huidige generatie motoren verlegt voortdurend technologische en technische grenzen. Ze zijn kleiner en ultraefficiënt,zonder concessies te doen aan de prestaties. Geavanceerde motoren beproeven de olie met hogere drukken. Dezeintense drukken veroorzaken wrijving die tot wel 10% van het door de
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De huidige generatie motoren verlegt voortdurend technologische en technische grenzen. Ze zijn kleiner en ultraefficiënt,zonder concessies te doen aan de prestaties. Geavanceerde motoren beproeven de olie met hogere drukken. Dezeintense drukken veroorzaken wrijving die tot wel 10% van het door de motor geleverde vermogen kan kosten.
Castrol EDGE met gepatenteerd Fluid TITANIUM transformeert zijn fysieke structuur en wordt sterker onder druk.
Daardoor wordt contact van metaal op metaal voorkomen en vermindert de wrijving; voor maximale motorprestatieswanneer u die het meest nodig hebt.
Castrol EDGE met Fluid TITANIUM: ontketen de ware motorprestaties

Toepassing
Castrol EDGE 0W-40 is geschikt voor gebruik in benzine- en dieselmotoren waar de fabrikant een ACEA C3, API SP ofoudere specificatie adviseert.
Castrol EDGE 0W-40 is goedgekeurd door toonaangevende autofabrikanten, wij verwijzen u naar degebruikershandleiding voor de juiste specificaties.
Specificaties
Merk Castrol
Gamma Edge
Categorie Motoroliën
Viscositeit/Kenmerk 0W-40
Verpakking 12X1L
Productprestatieclaims ACEA C3, API SP, BMW Longlife-04, Fiat 9.55535-S2, MB-Approval 229.31/ 229.51, Renault RN 0700 / RN 0710
    Aan het laden
    Aan het laden