CASTROL EDGE PROFESSIONAL 0W-30 A5 12X1L VOLVO

Art nr. A18952
Castrol EDGE Professional, versterkt met TITANIUM FST™, biedt een krachtige oliefilm voor de huidige motoren die met hogere drukken werken dan ooit tevoren. Castrol EDGE is onze sterkste en meest geavanceerde motorolie- range. De TITANIUM FST™ verdubbelt de oliefilm sterkte, voorkomt onderbreking
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol EDGE Professional, versterkt met TITANIUM FST™, biedt een krachtige oliefilm voor de huidige motoren die met hogere drukken werken dan ooit tevoren.
Castrol EDGE is onze sterkste en meest geavanceerde motorolie- range. De TITANIUM FST™ verdubbelt de oliefilm sterkte, voorkomt onderbreking van de smeerfilm en vermindert de wrijving.
Castrol EDGE Professional met TITANIUM FST™: laat uw motor optimaal presteren.
Castrol EDGE Professional is nu CO2 neutraal gecertificeerd volgens de hoogste internationale normen. Ontwikkeld met Micro-filtratie om aan de nieuwe Castrol Professionele kwaliteitsnorm te voldoen en geverifieerd met behulp van nieuwe “Optical Particle Measurement System” (OPMS) om de productkwaliteit te garanderen.

Toepassing

Castrol EDGE Professional A3 0W-30 is geschikt voor gebruik in de benzine- en dieselmotoren waarde fabrikant een 0W-30, API SL/CF, ACEA A1/B1, A5/B5of oudere specificatie adviseert.
Volvo Cars adviseert Castrol EDGE Professional.
Specificaties
Merk Castrol
Gamma Edge
Categorie Motoroliën
Viscositeit/Kenmerk 0W-30
Verpakking 12X1L
Productprestatieclaims ACEA A1/B1, A5/B5, API SL/CF, Volvo cars recommends Castrol EDGE Professional
    Aan het laden
    Aan het laden