CASTROL GTX 5W-30 RN17 12X1L

Art nr. A18973
It’s more than just oil. It’s liquid engineering. Castrol GTX is een van de meest bekende motoroliën. Lagere brandstof kwaliteit , zwaardere bedrijfsomstandigheden en verhoogde bedrijfstemperaturen kunnen leiden tot het ontstaan van afzettingen in het motorolie-smeersysteem. Deze slugde kan zich
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
It’s more than just oil. It’s liquid engineering. Castrol GTX is een van de meest bekende motoroliën. Lagere brandstof kwaliteit , zwaardere bedrijfsomstandigheden en verhoogde bedrijfstemperaturen kunnen leiden tot het ontstaan van afzettingen in het motorolie-smeersysteem. Deze slugde kan zich afzetten in de toevoerkanalen van het smeeroliecircuit welke vroegtijdig uitval van uw motor tot gevolg kan hebben. Castrol GTX synthetic technology biedt uitstekende prestaties. De Double Action formula reinigt bestaande vervuiling en beschermt tegen de vorming van nieuwe afzettingen. De GTX formulatie helpt de levensduur van motoren te verlengen.

Toepassing
Castrol GTX 5W-30 RN17 is geschikt voor toepasssing in benzine- en dieselmotoren waar de constructeur een motorolie aanbeveelt volgens ACEA C3 met viscositeitsklasse 5W-30. Castrol GTX 5W-30 RN17 is goedgekeurd voor gebruik in voertuigen welke een Renault RN17 motoroliespecificatie vereisen.
Specificaties
Merk Castrol
Gamma GTX
Categorie Motoroliën
Viscositeit/Kenmerk 5W-30
Verpakking 12X1L
Productprestatieclaims ACEA C3, Renault RN17
    Aan het laden
    Aan het laden