CASTROL DURATEC MX 208L

Art nr. A16106
Castrol Duratec MX is een gasmotorolie SAE 40 op basis van minerale olie, het bevat geen zink of fosfor. Toepassing Castrol Duratec MX is ontwikkelt voor gebruik in zowel vonkontstekings- en dual-fuel gasmotoren. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik in viertakt motoren met matig tot hoog
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Duratec MX is een gasmotorolie SAE 40 op basis van minerale olie, het bevat geen zink of fosfor.

Toepassing
Castrol Duratec MX is ontwikkelt voor gebruik in zowel vonkontstekings- en dual-fuel gasmotoren. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik in viertakt motoren met matig tot hoog toerental welke draaien op agressief stortgas en andere zure brandstoffen. Het additiefsysteem met matig asgetal biedt bescherming tegen klepslijtage met behoud reinheid van de verbrandingsruimte en de turbocharger.

Duratec MX geeft een hoge bescherming tegen corrosie en slijtage welke in dergelijke toepassingen veroorzaakt wordt door de hoge concentraties van halogenen en zwavelwaterstof.

Duratec MX is goedgekeurd door:
Jenbacher - Series 2 & 3 gasmotoren: Stortgas, vergister gas, riolering gastoepassingen (TA1000-1105 en TA1000-0125).
Deutz - Stortgas, vergister gas, riolering gastoepassingen.
Man Nutzfahrzeuge AG - Aardgas, stortgas, riolering gastoepassingen.
Guascor.

Voordelen
  • Hoge weerstand tegen oxidatie en nitratie leidt tot een langere levensduur van de olie en langere verversingsintervallen. Dit vermindert onderhoudskosten en stilstand. 
  • Uitstekende anti-slijtage eigenschappen bieden een uitstekende bescherming tegen zuiger- en cilinderslijtage en schuren.
  • Efficiënte neutralisatie van zure verbrandingsproducten uit stortgas biedt uitstekende weerstand tegen corrosie door zuren.
  • Weinig afzettingen in de verbrandingsruimte of de turbocharger.
  • Langere levensduur bij gebruik met agressieve gassen.
  • Weinig afzettingen in carter en schonere exploitatie.
Specificaties
Merk Castrol
Verpakking 208L
    Aan het laden
    Aan het laden