CASTROL HYSPIN AWS 46 20L

Art nr. A05852
Castrol Hyspin AWS is een serie hydraulische oliën samengesteld op basis van minerale olie. Castrol Hyspin AWS biedt een goede bescherming tegen slijtage en hoge thermische stabiliteit. De hoge kwaliteit basisolie en het zorgvuldig gekozen additieven pakket verzekert uitstekende stabiliteit tegen
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Hyspin AWS is een serie hydraulische oliën samengesteld op basis van minerale olie. Castrol Hyspin AWS biedt een goede bescherming tegen slijtage en hoge thermische stabiliteit. De hoge kwaliteit basisolie en het zorgvuldig gekozen additieven pakket verzekert uitstekende stabiliteit tegen hydrolyse en oxidatie. Het product biedt goede bescherming tegen corrosie van zowel ferro- als non-ferro metalen zoals die voorkomen in hydrauliek systemen.

Toepassing
Castrol Hyspin AWS is speciaal ontwikkeld voor o.a. de hydraulische systemen in zowel nauwkeurige bewerkingsmachines als in machines voor bouw- en de transportsector. Het is ook geschikt voor andere toepassingen zoals licht belaste aandrijvingen, snelheidsregelingen en lagers. Het is volledig verdraagzaam met elastomeren welke gewoonlijk gebruikt worden in statische en dynamische afdichtingen zoals nitriel, silicone en fluororubber (FKM).

Hyspin AWS is ingedeeld als volgt:
DIN 51502 - HLP
ISO 6743/4 - HM

Hyspin AWS voldoet aan de eisen (voor de juiste viscositeit) van:
DIN 51524 deel 2
Cincinnati Lamb (Milacron) P 68-69-70
Denison (Parker Hannafin) HF-0
US Steel 126 & 127
Eaton (Vickers) i-286-S & M-2950-S
Bosh Rexroth RE90220

Eigenschappen en voordelen van Castrol Hyspin AWS
  • Goede thermische stabiliteit en weerstand tegen oxidatie en daardoor lange levensduur en lagere onderhoudskosten.
  • Uitstekende bescherming tegen slijtage en dus minder overwachte stilstand en ongeplande werkzaamheden.
  • Goede filtreerbaarheid (ook in aanwezigheid van water) en daarmee kostenbesparingen door langere levensduur van de filters.
  • Snelle lucht- en waterafscheiding, goede weerstand tegen hydrolyse en dus lange levensduur van de olie en betrouwbare werking van de installatie.
  • Constante viscositeit, ook gedurende lang en intensief gebruik.
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Hydraulische vloeistoffen
Viscositeit/Kenmerk 46
Verpakking 20L
    Aan het laden
    Aan het laden