CASTROL ALPHASYN EP 150 20L

Art nr. A15906
Het Castrol Alphasyn EP-assortiment bestaat uit hoogwaardige smeermiddelen voor tandwielen. Dit assortiment is samengesteld uit PAO (polyalfaolefine) synthetische basisoliën en fosfosulfurized additieven voor extreme druk, die een uitstekende thermische stabiliteit en weerstand tegen zware
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Het Castrol Alphasyn EP-assortiment bestaat uit hoogwaardige smeermiddelen voor tandwielen. Dit assortiment is samengesteld uit PAO (polyalfaolefine) synthetische basisoliën en fosfosulfurized additieven voor extreme druk, die een uitstekende thermische stabiliteit en weerstand tegen zware belastingen mogelijk maken.

Toepassing
De smeermiddelen in het Alphasyn EP-assortiment zijn ontwikkeld voor gebruik in alle soorten versnellingen, inclusief die werken onder impact of onder zware belasting, evenals voor lagers waar extreme drukeigenschappen vereist zijn.

Deze smeermiddelen zijn geschikt voor gebruik in versnellingssystemen waar weerstand tegen microsteken noodzakelijk is, evenals voor een breed toepassingsgebied in extreme omgevingen zoals: mijnen, steengroeven, scheepvaart of papierindustrie.

Het gebruik van een PAO-basisolie zorgt van nature voor een hoge viscositeitsindex (IV) en lage vloeipunten, waardoor deze producten geschikt zijn voor gebruik bij een breed temperatuurbereik.

Het Alphasyn EP-assortiment is volledig compatibel met nitril, siliconen en fluorpolymeer.

Alphasyn EP heeft de volgende classificaties:
- DIN classificatie: CLP

Het Alphasyn EP-assortiment voldoet aan de volgende vereisten:
- DIN 51517 deel 3
- Siemens MD voor Flender Integrated Gears
- AGMA 9005 - E02
- AIST 224
- David Brown Type E

Eigenschappen en voordelen
- Volledige EP-prestaties beschermen de tandwielen tegen slijtage en dynamische belastingen, en in het bijzonder tegen micro-steken.
- Goede stabiliteit met betrekking tot temperatuur en oxidatie zorgt voor een betrouwbare werking en een duur van langere levensduur in vergelijking met minerale olieproducten.
- Hoge corrosiebescherming voor tandwielen.
- Dankzij de hoge viscositeitsindex (IV) van nature is het product geschikt voor toepassingen met een breed temperatuurbereik.
- Snelle ontluchting en goede resultaten in de Flender-schuimtest helpen het voorkomen van schuimvorming en schade aan lagers.
- De goede eigenschappen op het gebied van waterscheiding en demulsie verminderen storingen door een langere levensduur van het smeermiddel en verhoogde betrouwbaarheid voor de apparatuur.
- Dit op PAO gebaseerde smeermiddel is goed compatibel met afdichtingen, verf en minerale oliebasis.
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Algemene industrie
Subcategorie Tandwieloliën
Verpakking 20L
    Aan het laden
    Aan het laden