CASTROL AIRCOL 299 208L

Art nr. A15357
Het Aircol 299-assortiment koeloliën op minerale basis is verkrijgbaar als twee soorten speciaal geselecteerde oliën, zeer geraffineerd, voor chemische en thermische stabiliteit. Hun lage neiging tot wasvorming zorgt voor lage vloeipunten. Toepassing Aircol 299 is specifiek voor gebruik in koel- en
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Het Aircol 299-assortiment koeloliën op minerale basis is verkrijgbaar als twee soorten speciaal geselecteerde oliën, zeer geraffineerd, voor chemische en thermische stabiliteit. Hun lage neiging tot wasvorming zorgt voor lage vloeipunten.

Toepassing
Aircol 299 is specifiek voor gebruik in koel- en airconditioningsinstallaties die fluorkoolstofkoelmiddelen gebruiken. De uitzonderlijke eigenschappen bij lage temperaturen van deze oliën voorkomen de vlokvormige neerslag van was die anders kan optreden in hoogwaardige installaties met Freon-koelmiddelen.

In de meeste systemen die R22 gebruiken, zijn de kritische oplossings- temperatuurkenmerken van deze oliën voldoende om problemen met de scheiding van olie en koelmiddel in de lage temperatuurcircuits te voorkomen. Waar de verdampingstemperaturen uitzonderlijk laag zijn of in systemen waarin geen olie / koudemiddelafscheiders zijn verwerkt, kunnen synthetische basische koudemiddeloliën de voorkeur hebben.
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Algemene industrie
Subcategorie Compressoroliën
Verpakking 208L
    Aan het laden
    Aan het laden