CASTROL HONILO 981 208L

Art nr. A15150
Castrol Honilo 981 is een geactiveerde metaalbewerkingsolie voor honen en superfinishing. Het bevat geen chloor, zwavel en geen zware metalen. Toepassing Castrol Honilo 981 is speciaal ontwikkeld voor het honen en superfinishen van staal, gehard staal, genitreerd staal en hard verchroomd staal met
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Honilo 981 is een geactiveerde metaalbewerkingsolie voor honen en superfinishing. Het bevat geen chloor, zwavel en geen zware metalen.

Toepassing
Castrol Honilo 981 is speciaal ontwikkeld voor het honen en superfinishen van staal, gehard staal, genitreerd staal en hard verchroomd staal met gebruik van carborundum en diamantstenen. Het kan ook gebruikt worden voor slijpen, boren, sleuffrezen, zagen en het frezen van non-ferro metalen en glasbewerking.

Castrol Honilo 981 geeft de fijnste oppervlakteafwerking. In vergelijking met andere producten heeft het een uitstekende spoelwerking en spaantjes worden makkelijk afgegeven. Het blijft ook tijdens langdurig gebruik helder en transparant en is goed bestand tegen veroudering.

De zeer goede koelende werking bewerkstelligt lage temperaturen, waardoor zeer nauwe toleranties aangehouden kunnen worden. Het activeringspakket is zo gekozen dat ook bij de zwaardere verspaning een optimale standtijd van het gereedschap bereikt wordt.

De goede spoelwerking maakt het mogelijk bewerkingen met zeer fijne stenen uit te voeren, zonder dat deze dichtslaan.

Eigenschappen en voordelen van Castrol Honilo 981
  • Uitstekende spoeling en smering en daardoor krijgen de hoonstenen een lange levensduur en dat geeft goede oppervlaktekwaliteit en nauwkeurige maatvoering.
  • Lage viscositeit en uitstekende bevochtiging geeft minder uitsleep en lager verbuik.
  • Goede filtreerbaarheid en hoge stabiliteit tegen oxidatie geeft langere levensduur van de olie.
  • Bevat geen chloor en geen zware metalen en dus reductie van de afvoerkosten.
  • Weinig geur, licht van kleur en weinig mistvorming worden gewaardeerd door de machineoperator.
  • Blijft ook tijdens langdurig gebruik helder en transparant.
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Metaalbewerkingsindustrie
Subcategorie Volle verspaningsvloeistoffen
Verpakking 208L
    Aan het laden
    Aan het laden