CASTROL SYNTILO 9954 208L

Art nr. A14888
Castrol Syntilo 9954 is een uitzonderlijk, volledig synthetisch product voor slijpen en zware verspaning. Het is ontwikkeld voor gebruik bij hoge verspanings snelheden en voedingen in de moderne metaalbewerking. Syntilo 9954 geeft uitstekende prestaties bij zware bewerkingen en kan vaak pure olie
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Syntilo 9954 is een uitzonderlijk, volledig synthetisch product voor slijpen en zware verspaning. Het is ontwikkeld voor gebruik bij hoge verspanings snelheden en voedingen in de moderne metaalbewerking. Syntilo 9954 geeft uitstekende prestaties bij zware bewerkingen en kan vaak pure olie vervangen bij bewerkingen als langgat boren, tandwiel frezen en brootsen.

Toepassing
Syntilo 9954 wordt aanbevolen voor honen, frezen, draaien, kotteren, boren, tappen, tandwielfrezen en brootsen van alle ijzer en staal legeringen. Dit product kan ook gebruikt worden voor het slijpen.

Voordelen
- Geeft superieure productie prestaties door hogere bewerkingssnelheden en voedingen mogelijk te maken, vooral bij moelijk te bewerken materialen als RVS en hittebestendige legeringen.
- Geeft geen schuimvorming, zelfs niet in zacht water.
- Neemt geen lekolie op en daarom kan de lekolie gemakkelijk verwijderd worden.
- Syntilo 9954 is gebruikersvriendelijk, heeft een prettige geur, is niet irriterend en heeft geen ontvettende werking op de huid. Bevat geen chloor, fenol en geen nitriet.
- De speciale samenstelling geeft uitstekende prestaties bij zware bewerkingen en kan daarbij dan soms pure olie vervangen met behoud van de oppervlakte afwerking en levensduur van het gereedschap.
- Heeft een zeer lange levensduur dankzij de buitengewone weerstand tegen bacterie- en schimmelinfecties. Daarom is er weinig vloeistof onderhoud nodig. Daarbij zijn de machines langer beschikbaar en er is minder volume af te voeren product.
- Syntilo 9954 heeft goede bevochtigende eigenschappen waardoor het uitstekende koeling geeft en weinig uitsleep verliezen. Het wekelijks verbruik voor optoppen is gewoonlijk minder dan de helft van conventionele watermengbare vloeistoffen. Daarbij is er minder noodzaak om onderdelen na de bewerking te reinigen en geeft het betere werkomstandigheden.

Aanbevolen mengverhouding
Slijpen 4 - 6 %
Agemene bewerking 4 - 10 %
Brootsen 10 - 15 %
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Metaalbewerkingsindustrie
Subcategorie Synthetische verspaningsvloeistoffen
Verpakking 208L
    Aan het laden
    Aan het laden