CASTROL OPTILEB CH 1500 SPRAY 12X0,4L

Art nr. A17424
De Castrol Optileb CH Spray serie ( voorheen Viscoleb Spray Serie ) bestaat uit een aantal synthetische kettingoliën, welke speciaal ontwikkeld zijn om te kunnen voldoen aan de geldende regelgeving in de voedingsmiddelenindustrie. Speciale additieven in de producten zorgen voor een goede bescherming
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De Castrol Optileb CH Spray serie ( voorheen Viscoleb Spray Serie ) bestaat uit een aantal synthetische kettingoliën, welke speciaal ontwikkeld zijn om te kunnen voldoen aan de geldende regelgeving in de voedingsmiddelenindustrie. Speciale additieven in de producten zorgen voor een goede bescherming tegen slijtage en corrosie. De producten zijn USDA H1 / NSF goedgekeurd, vastgelegd in Certificaatnummer 134162.

Toepassing
Castrol Optileb CH Spray kettingoliën kunnen ingezet worden daar waar incidenteel contact met voedingsmiddelen technisch onvermijdelijk is. De producten zijn zeer goed bestand tegen uitwassing door water, en door een goede drukopname blijven zij optimaal presteren onder hoge belastingen.

Neutraal in smaak en reuk, worden de oliën hoofdzakelijk ingezet als smeermiddel voor (transport)kettingen in voedselproductielijnen, vulmachines en verpakkingsmachines. Castrol Optileb CH Spray 32 is speciaal ontwikkeld voor toepassing bij een lage temperatuur, zoals bijvoorbeeld in koeltunnels of vriesinstallaties.

Voordelen
- USDA H1 / NSF Goedgekeurd - Physiologisch veilig.
- Waterbestendig en een goede hechting - Moeilijk uitspoelbaar / uitwasbaar.
- Mengbaar met minerale olie - Breed toepasbaar *.
- Hoog indringend vermogen - Optimale bescherming tegen slijtage en corrosie.
Specificaties
Merk Castrol
Verpakking 12X0,4L
    Aan het laden
    Aan het laden