Ariana Bandskimmer 50MM

Art nr. A16277
De bandkimmer biedt een prima oplossing om bovendrijvende lekolie van koelmiddelreservoirs te verwijderen. Door de oliehechtende speciale kunststof snaar wordt de olie van de oppervlakte afgenomen en in de skimmer afgeschraapt. Door de geringe afmetingen van het geleidewiel, kan de Ariana
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De bandkimmer biedt een prima oplossing om bovendrijvende lekolie van koelmiddelreservoirs te verwijderen. Door de oliehechtende speciale kunststof snaar wordt de olie van de oppervlakte afgenomen en in de skimmer afgeschraapt. Door de geringe afmetingen van het geleidewiel, kan de Ariana snaarskimmer recht of schuin worden ingezet in reservoirs met een toegangsboring vanaf Ø 60 mm. Door de speciale constructie wordt minder koelvloeistof uitgesleept dan bij standaard bandskimmers. Een overstroombeveiliging bewaakt het niveau van de afgeschraapte olie.

De bandskimmer kan met de standaard meegeleverde sterke magneetvoet in of naast het koelmiddelreservoir worden geplaatst.
De afstand tussen de grondplaat van de skimmerbehuizing en het vloeistofniveau moet circa 300 mm zijn. De skimmer is voorzien van een overstroombeveiliging voor het opvangreservoir.
De bandskimmer kan zowel continu als met een tijdschakelaar ingezet worden. Het is aan te raden de skimmer bij voorkeur tijdens stilstand van de machine in te zetten. De slang beweegt door de bovendrijvende oliefilm en scheidt deze van de vloeistof. In het apparaat wordt de olie afgeschraapt en loopt in een opvangreservoir buiten de machine.
Specificaties
Merk Ariana
    Aan het laden
    Aan het laden