VEROLUB WIELERBROEK KORT EXTRA LARGE

Art nr. A18371
Voor onze wieleroutfits werken wij samen met de Belgische partner BIORACER . productbeschrijving Deze bibshort is speciaal ontworpen voor wedstrijden en intensieve trainingen tijdens milde winters en koud weer (5°C-18°C). De Prof 3.0-snit van deze bibshort is gebaseerd op prestaties en is opnieuw
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
 
Omschrijving
Voor onze wieleroutfits werken wij samen met de Belgische partner BIORACER.

productbeschrijving

Deze bibshort is speciaal ontworpen voor wedstrijden en intensieve trainingen tijdens milde winters en koud weer (5°C-18°C). De Prof 3.0-snit van deze bibshort is gebaseerd op prestaties en is opnieuw ontworpen om het rijcomfort te verhogen.
 
Hij is geheel vervaardigd uit Bioracers Tempest, een isolerende, ademende stof met een waterafstotende behandeling. Deze zorgvuldig gekozen stof is warm genoeg om je tegen de kou, wind en regen te beschermen, maar is ook licht genoeg om te voorkomen dat je oververhit raakt als de temperaturen stijgen.

Uw maat?

Om na te kijken welke maat u heeft, raden we aan de maattabel te raadplegen waar alle afmetingen in opgenomen zijn. Wenst u een andere maat te bestellen, neem dan zeker contact op met onze customer service via sales@verolub.be of +32 (0)13 46 08 00. 
    Aan het laden
    Aan het laden