VEROLUB WIELERTRUI LANGE MOUW MEDIUM

Art nr. A18361
Voor onze wieleroutfits werken wij samen met de Belgische partner BIORACER . productbeschrijving Deze trui combineert onze beroemde Prof Bodyfit-vorm met een 100% Lycra-samenstelling. Het resultaat is een mix van aerodynamica en comfort. Een strakkere pasvorm betekent een betere aerodynamica zonder
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
 
Omschrijving
Voor onze wieleroutfits werken wij samen met de Belgische partner BIORACER.

productbeschrijving

Deze trui combineert onze beroemde Prof Bodyfit-vorm met een 100% Lycra-samenstelling. Het resultaat is een mix van aerodynamica en comfort.

Een strakkere pasvorm betekent een betere aerodynamica zonder te vernauwend te zijn. Betere aerodynamica betekent meer snelheid met dezelfde hoeveelheid kracht. Naadloze mouwen, een brede tailleband met siliconen grippertape en 3 gemakkelijk bereikbare achterzakken maken deze trui tot een betrouwbare keuze voor de meeste van je zomerritten, zelfs de snelle.

Deze trui heeft de juiste balans tussen een goede prijs en een uitstekende aerodynamica en pasvorm. Als je op zoek bent naar een trui die razendsnel is maar gunstig geprijsd is, dan is deze wat je zoekt.

Technische specificaties

  • Aerodynamische trui
  • Ontwikkeld voor lange, epische ritten
  • Lycra-basisstof
  • Aerodynamisch correcte Lycra-raglanmouwen met naadloze mouwuiteinden
  • Lange afsluitbare rits van hogecapaciteit
  • 3 gemakkelijk te bereiken achterzakken

Uw maat?

Om na te kijken welke maat u heeft, raden we aan de maattabel te raadplegen waar alle afmetingen in opgenomen zijn. Wenst u een andere maat te bestellen, neem dan zeker contact op met onze customer service via sales@verolub.be of +32 (0)13 46 08 00. 
    Aan het laden
    Aan het laden