CASTROL ALPHASYN PG 460 208L

Art nr. A17258
Castrol Alphasyn™ PG is een serie topkwaliteit synthetische oliën op basis van polyalkyleenglycol (PAG) met anti-oxidanten, EP (Extreme Pressure) en roestwerende toevoegingen met hoge thermische stabiliteit. Toepassing Castrol Alphasyn PG is ontwikkeld voor vertragingskasten waar de lage
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Alphasyn™ PG is een serie topkwaliteit synthetische oliën op basis van polyalkyleenglycol (PAG) met anti-oxidanten, EP (Extreme Pressure) en roestwerende toevoegingen met hoge thermische stabiliteit.

Toepassing
Castrol Alphasyn PG is ontwikkeld voor vertragingskasten waar de lage wrijvingscoëfficient een hoog rendement geeft en dus een lager energieverbruik en een lagere bedrijfstemperatuur. Dit is vooral belangrijk bij toepassingen met veel glijdende wrijving zoals wormwielaandrijvingen. 

Het gebruik van PAG basisolie geeft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en een laag stolpunt waardoor de olie geschikt is voor gebruik over een breed temperatuurbereik. Alphasyn PG voldoet aan de eisen van de meeste machines waar een vloeistof op basis van PAG is toegestaan.

Voordelen
  • Lage wrijvingscoëfficient geeft minder energieverbruik en lagere bedrijfstemperatuur en langere levensduur van de olie.
  • Goede oxidatie en thermische stabiliteit geeft betrouwbare werking en lange levensduur en minder onderhoudsbeurten in vergelijking met minerale olie.
  • Inherent hoge VI waardoor het product geschikt is voor gebruik over een breed temperatuurbereik.
  • Hoge belastbaarheid en goede bescherming tegen slijtage geeft minder onderhoud.
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Algemene industrie
Subcategorie Tandwieloliën
Verpakking 208L
    Aan het laden
    Aan het laden