CASTROL EDGE PROF C1 5W30 BULK (> 800L)

Art nr. A16989
Beschrijving Castrol EDGE Professional, versterkt met TITANIUM FST™, biedt een krachtige oliefilm voor de huidige motoren die met hogere drukken werken dan ooit tevoren. Castrol EDGE is onze sterkste en meest geavanceerde motorolierange. De TITANIUM FST™ verdubbelt de oliefilm sterkte, voorkomt
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Beschrijving

Castrol EDGE Professional, versterkt met TITANIUM FST™, biedt een krachtige oliefilm voor de huidige motoren die met hogere drukken werken dan ooit tevoren. Castrol EDGE is onze sterkste en meest geavanceerde motorolierange. De TITANIUM FST™ verdubbelt de oliefilm sterkte, voorkomt onderbreking van de smeerfilm en vermindert de wrijving. Castrol EDGE Professional met TITANIUM FST™: laat uw motor optimaal presteren. Castrol EDGE Professional is nu CO2 neutraal gecertificeerd volgens de hoogste internationale normen. Ontwikkeld met Micro-filtratie om aan de nieuwe Castrol Professionele kwaliteitsnorm te voldoen en geverifieerd met behulp van nieuwe “Optical Particle Measurement System” (OPMS) om de productkwaliteit te garanderen.

Toepassing

Castrol EDGE Professional C1 5W-30 is geschikt voor gebruik in benzine- en dieselmotoren waar de fabrikant een ACEA C1 adviseert. Castrol EDGE Professional C1 5W-30 is aanbevolen en goedgekeurd voor gebruik in voertuigen van Jaguar Land Rover welke de STJLR.03.5005 specificatie vereisen.

Voordelen

 • Optimaliseert op korte- en lange termijn de prestaties van de motor
 • Reduceert afzettingen in de motor
 • Levert en behoudt maximale motorprestaties ook onder de meest zware omstandigheden
 • Verbetert de efficiëntie van de motor
 • Biedt een ongeëvenaard niveau van bescherming bij uiteenlopende rijomstandigheden en temperaturen

Specificaties

 • ACEA C1 
 • Jaguar Land Rover engine oil specification STJLR.03.5005

Specificaties
Merk Castrol
Gamma Edge
Categorie Motoroliën
Subcategorie Volledig synthetisch
Viscositeit/Kenmerk 5W-30
Verpakking Bulk
Productprestatieclaims ACEA C1 ; Jaguar Land Rover engine oil specification STJLR.03.5005
  Aan het laden
  Aan het laden