CASTROL EDGE PROF H 5W30 12X1L

Art nr. A16966
Castrol EDGE Professional met Fluid Strength TechnologyTM is het sterkste en meest geavanceerde assortiment van Castrol motorolie. Het unieke krachtige aanpassingsvermogen vermindert metaal op metaal contact onder verschillende rijomstandigheden. Castrol EDGE Professional H 5W-30 geeft u het
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol EDGE Professional met Fluid Strength TechnologyTM is het sterkste en meest geavanceerde assortiment van Castrol motorolie. Het unieke krachtige aanpassingsvermogen vermindert metaal op metaal contact onder verschillende rijomstandigheden. Castrol EDGE Professional H 5W-30 geeft u het vertrouwen om de maximale prestaties van de motor te vragen met de nieuwste technologie van vandaag. Deze hoog ontwikkelde motoren werken met nauwere toleranties en vereisen oliën met een lagere viscositeit. Castrol EDGE Professional H 5W-30 is in samenwerking met Honda ontwikkeld voor de nieuwste generatie motoren. Microfiltratie is uw garantie voor professionele kwaliteit. Castrol EDGE Professional. Kracht om te presteren - Vrijheid om te rijden.

Toepassing
Castrol EDGE Professional H 5W-30 is geschikt voor gebruik in benzine- en dieselmotoren waar de fabrikant de volgende specificaties adviseert: API SN, ACEA A5/B5 met de viscositeit SAE 5W-30. Castrol EDGE Professional H 5W-30 is in samenwerking met Honda ontwikkeld.

Voordelen
  • Optimaliseert op korte- en lange termijn de prestaties van de motor
  • Verbeterde efficiëntie van de motor
  • Biedt een ongeëvenaard niveau van bescherming bij uiteenlopende rijomstandigheden en temperaturen
  • Reduceert neerslag in de motor

Product prestatie claims
ACEA A5/B5
API SN
ILSAC GF5
Specificaties
Merk Castrol
Gamma Edge
Categorie Motoroliën
Subcategorie Volledig synthetisch
Viscositeit/Kenmerk 5W-30
Verpakking 12X1L
Productprestatieclaims ACEA A5/B5 ; API SN ; ILSAC GF5
    Aan het laden
    Aan het laden