CASTROL MOLUB-ALLOY OG 3710-0/00 18KG

Art nr. A17272
Castrol Molub-Alloy OG 3710-0/00 (voorheen Castrol Molub-Alloy 3710-0/00) is een industrieel smeermiddel dat is ontworpen voor toepassingen met open tandwielen. Het kan worden gebruikt voor grof slijpen en afwerken, zoals bij de productie van kolen, cement, koper en fosfaat, of in kogel- of
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Molub-Alloy OG 3710-0/00 (voorheen Castrol Molub-Alloy 3710-0/00) is een industrieel smeermiddel dat is ontworpen voor toepassingen met open tandwielen. Het kan worden gebruikt voor grof slijpen en afwerken, zoals bij de productie van kolen, cement, koper en fosfaat, of in kogel- of staafmolens. Castrol Molub-Alloy OG 3710-0/00 is geformuleerd om het milieu te beschermen en is vrij van lood, antimoon, barium, bitumen en gechloreerde oplosmiddelen.

De aardolie en synthetische oliën die worden gebruikt in de samenstelling van Castrol Molub-Alloy OG 3710-0/00 zijn geselecteerd vanwege hun fysisch-chemische stabiliteit en hun uitzonderlijke werkingscapaciteit bij een breed temperatuurbereik. Door hun samenstelling vormen deze vloeistoffen direct een smeerfilm die niet vloeit en perfect hecht aan de tandwieltanden, zelfs niet in verticale positie. Een gepatenteerde mix van Castrol Molub-Alloy OG 3710-0/00 vaste smeermiddelen van geselecteerde soorten en maten geeft ze antislijtage- en extreme-drukeigenschappen die veel beter zijn dan die van conventionele smeermiddelen. Het mengsel van vloeistoffen op basis van petroleum en synthetische oliën garandeert een uitstekende verpompbaarheid, zelfs bij lage temperaturen. De hoge viscositeit van de basisolie geeft de film voldoende dikte bij lage snelheden en hoge belastingen.

Toepassing
Castrol Molub-legering 3710-0/00 kan worden gebruikt van -30°C tot +100°C. Dit is een algemene richtlijn die kan variëren afhankelijk van de toepassingen en omstandigheden.

Castrol Molub-legering 3710-0/00 is bijzonder goed geschikt voor gebruik in extreem moeilijke stofomstandigheden die voorkomen bij slijptoepassingen. Het is ontworpen om vulling of verharding in de wortels van tandwieltanden en in behuizingen van halfgesloten tandwielen te weerstaan.

Eigenschappen en voordelen
- Castrol Molub-Alloy 3710-0/00 hardt niet uit in de wortels van tandwieltanden, wat de verwijdering ervan uit de behuizingen van halfgesloten tandwielen vergemakkelijkt.
- Kan het hele jaar door gebruikt worden in alle klimaten.
- De lichte kleur van Castrol Molub-legering 3710-0/00 bevordert netheid en maakt te allen tijde een gemakkelijke inspectie van tandwieltanden mogelijk.
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Algemene industrie
Subcategorie Vetten
Viscositeit/Kenmerk NLGI 00
Verpakking 18KG
    Aan het laden
    Aan het laden