CASTROL POWER RS SCOOTER 2T 12X1L

Item No. A19026
Castrol Power RS Scooter 2T is een semi-synthetische olie voor tweetaktmotoren die de levensduur van het uitlaatsysteem van scooters verlengt door een superieure bescherming tegen koolafzetting. Castrol Power RS Scooter 2T werd ontwikkeld voor Japanse en Europese 2-takt scooters. Toepassing De
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol Power RS Scooter 2T is een semi-synthetische olie voor tweetaktmotoren die de levensduur van het uitlaatsysteem van scooters verlengt door een superieure bescherming tegen koolafzetting. Castrol Power RS Scooter 2T werd ontwikkeld voor Japanse en Europese 2-takt scooters.

Toepassing
De unieke samenstelling van Castrol Power RS Scooter 2T heeft in diverse praktijktesten, zoals bij extreem fileverkeer met veel stilstaan en optrekken, bewezen het uitlaatsysteem schoner te houden dan andere tweetaktoliën. De olie maakt reeds aanwezige kool los en zorgt bij de verbranding voor een geringere koolafzetting. De uitlaat blijft daardoor langer schoon. De levensduur van de uitlaat wordt verlengd, hetgeen tijd en geld bespaart. Vervuiling door koolafzetting in het uitlaatsysteem, veroorzaakt door onverbrande benzine en olie, is een wereldwijd probleem. Het vermogen en de prestaties van een scooter wordt hierdoor nadelig beïnvloedt. Castrol Power RS Scooter 2T is in staat de uitlaatlevensduur te verdubbelen door de vervuiling tot een minimum beperken. - Semi-synthetische 2-takt scooterolie - Unieke formulatie die vervuiling door koolafzetting in het uitlaatsysteem vermindert - Ontwikkeld voor olie-injectie of mengsmering tot 1:50 - Vermindert onderhoudstijd en kosten - Verbeterde acceleratie  - Uitst kende smering en schonere motor voor een langere levensduur - Houdt de bougie langer schoon - Zeer geschikt voor stadsverkeer met veel stilstaan en optrekken.
Specifications
Merk Castrol
Gamma Power RS
Categorie Motoroliën
Subcategorie Tweetakt
Verpakking 12X1L
Productprestatieclaims API TC ; ISO-L-EGD ; JASO FD
    Loading
    Loading