CASTROL HYSPIN HVI 100 20L

Item No. A19084
The Castrol Hyspin™ HVI is een hoogwaardige hydraulische vloeistof met een hoge viscositeitsindex en een zorgvuldig geselecteerde asloze additief systeem om ruimschoots te voldoen aan de strengste prestatie-eisen. Toepassing Hyspin HVI is bedoeld voor zwaar belaste hydraulische systemen met fijne
This product is temporarily out of stock.
Description
The Castrol Hyspin™ HVI is een hoogwaardige hydraulische vloeistof met een hoge viscositeitsindex en een zorgvuldig geselecteerde asloze additief systeem om ruimschoots te voldoen aan de strengste prestatie-eisen.

Toepassing
Hyspin HVI is bedoeld voor zwaar belaste hydraulische systemen met fijne filtratie waar hoge eisen gesteld worden aan bescherming tegen slijtage. Daarnaast biedt Hyspin HVI een uitstekende bescherming tegen corrosie en uitstekende thermische en oxidatieve stabiliteit. Hyspin HVI heeft uitstekende hydrolytische stabiliteit en snelle afscheiding van waterverontreiniging. Dankzij het lage stolpunt is het geschikt voor gebruik in koude omgeving. Door de stabiele VI
verbeteraar is er geen overmatig verlies van de viscositeit door mechanische afschuiving.
Hyspin HVI serie is verdraagzaam met elastomeren die gewoonlijk worden gebruikt in statische en dynamische
afdichtingen zoals nitrilrubber, siliconerubber en gefluoreerde polymeren (bijv. Viton).

Toepassingen:
Installaties voor toepassingen in de open lucht, zoals bijvoorbeeld grondverzetmachines/bouwmaterieel, waarbij deze gedurende het gehele jaar en onder zeer uiteenlopende klimatologische omstandigheden kan worden gebruikt.

Installaties voor binnen opstelling die tijdens bedrijf blootgesteld kunnen worden aan zeer uiteenlopende bedrijfstemperaturen waaronder productieapparatuur met besturingssystemen waarbij de viscositeit van de hydraulische vloeistof minimaal mag wijzigen als gevolg van temperatuurschommelingen. Voorbeelden hiervan zijn precisie gereedschapsmachines en kopieermachines.
 • Hyspin HVI is ingedeeld als volgt:
 • DIN 51502 classificatie - HVLP
 • ISO 6743/4 - Hydrauliekolie Type HV
 • Hyspin HVI serie voldoet aan de eisen van:
 • DIN 51524 Part 3
 • Cincinnati Lamb (Milacron) P 68-69-70
 • Denison (Parker Hannafin) HF-0
 • US Steel 126 & 127
 • Eaton I-286-S & M-2950-S
Frank Mohn
Specifications
Merk Castrol
Categorie Hydraulische vloeistoffen
Viscositeit/Kenmerk 46
Verpakking 20L
  Loading
  Loading