CASTROL HYSPIN HVI 46 D 208L

Item No. A16524
Castrol Hyspin™ HVI 46 D (voorheen Vario HDX genoemd) is een hoogwaardig machinesmeermiddel en voldoet aan de eisen HLP-D voor detergerende hydraulische oliën. Toepassing Castrol Hyspin HVI 46 D bevat smeringsverbeteraars die de beweging op glijbanen verbetert; dit in het bijzonder voor slijp- en
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol Hyspin™ HVI 46 D (voorheen Vario HDX genoemd) is een hoogwaardig machinesmeermiddel en voldoet aan de eisen HLP-D voor detergerende hydraulische oliën.

Toepassing
Castrol Hyspin HVI 46 D bevat smeringsverbeteraars die de beweging op glijbanen verbetert; dit in het bijzonder voor slijp- en verspaningsmachines die een gecombineerd (glijbaan + hydrauliek) smeersysteem hebben. De detergerende /dispergerende additieven houden vuil- en roetdeeltjes in suspensie; dit verhindert een mogelijke afzetting op kritische onderdelen zoals de kleppen die anders zouden kunnen vastlopen. Meer en meer machinefabrikanten bevelen het gebruik van dergelijke HLP-D vloeistoffen aan, gezien het enorme voordeel op het gebied van systeembetrouwbaarheid.
Hyspin HVI 46 D kan tot 5 volumeprocent water opnemen zonder in te boeten op het smerend vermogen.

Voordelen
  • HLP-D vloeistof met detergerende/ dispergerende toevoegingen.
  • Zeer hoge viscositeitsindex dus breed temperatuursbereik.
  • Smeringsverbeteraars beletten zogenaamde stick/ slip dus een trillingsloze en schokvrije beweging op de glijbanen.
  • De reinheid van de olie blijft lang behouden hetgeen een betrouwbare hydraulische werking garandeert, zelfs bij erg nauwe toleranties.
  • Breed inzetbaar bij diverse types van hydraulische installaties.
Specifications
Merk Castrol
Categorie Hydraulische vloeistoffen
Viscositeit/Kenmerk 46
Verpakking 208L
    Loading
    Loading