CASTROL AIRCOL LPT 68 208L

Item No. A16572
De Castrol Aircol ™ LPT-reeks (voorheen Energol ™ LPT genoemd) zijn koelcompressorsmeermiddelen geformuleerd uit zeer geraffineerde nafteenhoudende basisoliën voor gebruik in zowel grote als industriële en kleine huishoudelijke koeleenheden. Toepassing Het Aircol LPT-assortiment is ontwikkeld om te
This product is temporarily out of stock.
Description
De Castrol Aircol ™ LPT-reeks (voorheen Energol ™ LPT genoemd) zijn koelcompressorsmeermiddelen geformuleerd uit zeer geraffineerde nafteenhoudende basisoliën voor gebruik in zowel grote als industriële en kleine huishoudelijke koeleenheden.

Toepassing
Het Aircol LPT-assortiment is ontwikkeld om te functioneren als smeermiddelen en koelmiddelen, evenals afdichtmiddelen in koelcompressoren.

Ze behouden goede smeereigenschappen bij de hoge temperaturen bereikt tijdens de compressiefase en goede vloeibaarheid bij de lage temperaturen in de verdampers. Daarom is een uitstekende smering van de bewegende delen in de compressor en recycling van de olie, door het koelmiddel in het systeem meegevoerd, verzekerd.

De chemische stabiliteit van de Aircol LPT-oliën voorkomt dat ze reageren met de koelmiddelen die in koelsystemen worden gebruikt om potentieel storende afbraakproducten te vormen. Alle Aircol LPT-kwaliteiten zijn geschikt voor gebruik in systemen met ammoniak (NH3) of gehalogeneerde koolwaterstoffen. Ze kunnen ook worden gebruikt waar goede stromingseigenschappen bij lage temperatuur vereist zijn in het smeermiddel.

Voordelen
De Aircol LPT Range-oliën zorgen voor een lange en probleemloze werking van koelsystemen door een combinatie van:
- Hoge thermische en chemische stabiliteit.
- Goed temperatuur / viscositeitsgedrag.
- Goede stromingseigenschappen bij lage temperatuur.
Specifications
Merk Castrol
Verpakking 208L
    Loading
    Loading