CASTROL ILOFORM BWN 310 208L

Item No. A15319
Castrol Iloform BWN 310 is een chloor- en zware metaalvrije trekolie met lage viscositeit. Het is speciaal ontwikkeld voor het trekken van fijne tot middelgrote aluminiumdraad. Het is een mix van hoogwaardige grens smeermiddelen en antislijtage additieven, in een volledig oplosmiddel geraffineerde
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol Iloform BWN 310 is een chloor- en zware metaalvrije trekolie met lage viscositeit. Het is speciaal ontwikkeld voor het trekken van fijne tot middelgrote aluminiumdraad. Het is een mix van hoogwaardige grens smeermiddelen en antislijtage additieven, in een volledig oplosmiddel geraffineerde paraffinische minerale olie.

Toepassing
Iloform BWN 310 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in ondergedompelde multi-die, single-matrijs of spray multi-matrijs draadtrekmachines voor het trekken van fijne tot middelgrote, aluminium en aluminiumlegering draden.

Iloform BWN 310 is ook geschikt voor middelzware vormtoepassingen zoals dieptrekken, stansen en doorboren op aluminium en gele metalen.

Voordelen
- Geformuleerd op mineraalolie, geraffineerd met oplosmiddel. Bevat geen gevaarlijke aromatische bestanddelen, chloorhoudende toevoegingen of zware metalen zoals barium.
- Bevat hoogwaardige smering en antislijtage-additieven. - Maximaliseert de levensduur van de matrijs en biedt een uitstekende oppervlakteafwerking. Minimaliseert de kosten in verband met het polijsten van matrijzen.
- Uitstekende waskracht. Verwijdert metallische fijne deeltjes en deeltjes uit matrijzen, waardoor defecten in verband met deeltjes worden geƫlimineerd. Verbeterde oppervlakteafwerking, waardoor afval- en nabewerkingskosten worden verlaagd.
- Lage viscositeit. Maximaliseert het spoeleffect op matrijzen om deeltjes te verwijderen. Verlaagt het uittreksnelheid en vermindert daardoor het productverbruik. Gemakkelijk gefilterd in service, om de levensduur te verlengen.
- Geringe geur. Uitstekende acceptatie door de operator.
- Lage residu's vergemakkelijken het gloeien van aluminiumdraad zonder te ontvetten.
Specifications
Merk Castrol
Categorie Metaalbewerkingsindustrie
Subcategorie Vormoliën
Verpakking 208L
    Loading
    Loading