CASTROL ILOFORM PS 158 20KG

Item No. A16517
Castrol Iloform PS 158 is een wateruitschuifbare vormpasta, speciaal ontwikkeld voor zware dieptrekbewerkingen. Het is een mix van hoogwaardige grenssmeermiddelen, anorganische vulstoffen voor smering onder extreme druk, emulgatoren en corrosieremmers. Het product is geformuleerd zonder gechloreerde
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol Iloform PS 158 is een wateruitschuifbare vormpasta, speciaal ontwikkeld voor zware dieptrekbewerkingen. Het is een mix van hoogwaardige grenssmeermiddelen, anorganische vulstoffen voor smering onder extreme druk, emulgatoren en corrosieremmers. Het product is geformuleerd zonder gechloreerde paraffines.

Toepassing
Iloform PS 158 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in enkele matrijzen en progressieve matrijzenpersen voor middelzware dieptrektoepassingen. Het is geschikt voor gebruik op staal, aluminium en aluminiumlegeringen.

Iloform PS 158 kan worden gebruikt zoals geleverd of gebruikt in water verdund tot een minimumconcentratie van 20% olie op water, voor minder moeilijke operaties. Vormt een stabiele melkwitte emulsie in water.

Voordelen
- Geformuleerd zonder gechloreerde paraffines die kunnen helpen om te voldoen aan aspecten van wettelijke en afvalverwerkingsvereisten waarin wordt gespecificeerd dat deze chemicaliƫn zijn uitgesloten.
- Bevat hoogwaardige smering en antislijtage-additieven, evenals anorganische vulstoffen om prestaties te leveren bij hoge temperaturen en druk. 
- Maximaliseert de levensduur van de matrijs en zorgt voor een uitstekende oppervlakteafwerking.
- Verlaagt de kosten voor schroot en herbewerking en minimaliseert de kosten in verband met het polijsten van de matrijzen.
- Kan verdund in water worden gebruikt en vormt een stabiele melkachtige emulsie. 
- Zuinig in gebruik en vermindert productverbruik.
- Veelzijdig en compatibel met meerdere metalen, biedt daarom mogelijkheden voor productconsolidatie.
Specifications
Merk Castrol
Categorie Metaalbewerkingsindustrie
Subcategorie Vormoliën
Verpakking 20KG
    Loading
    Loading