CASTROL TECHNICLEAN S-PREMIUM 20L

Item No. A17183
Techniclean™ S-Premium is een milde industriële procesreiniger met biologisch afbreekbare detergenten. Het geeft de gereinigde materialen een tijdelijke corrosiebescherming. Toepassing Techniclean S-Premium is ontwikkeld voor het reinigen van alle gangbare metalen onderdelen. Het geeft een goede
This product is temporarily out of stock.
Description
Techniclean™ S-Premium is een milde industriële procesreiniger met biologisch afbreekbare detergenten. Het geeft de gereinigde materialen een tijdelijke corrosiebescherming.

Toepassing

Techniclean S-Premium is ontwikkeld voor het reinigen van alle gangbare metalen onderdelen. Het geeft een goede corrosiewering aan ferro-metalen en is ook geschikt voor aluminium- en koperlegeringen. Deze reiniger is geschikt voor gebruik in een brede range machines zoals sproeiwasmachines, wastunnels en vloeistof-turbulentie systemen. Het kan ook gebruikt worden voor massa polijsten (mass vibratory finishing, MVF, gleitschleifen). Techniclean S-Premium verwijdert o.a. bewerkingsresten, metaalbewerkingsvloeistoffen, vervormingsoliën, smeerolie en zachte beschermingsfilms van staal, non-ferro metalen, keramiek en alle reinigbare plastics.

Voordelen
  • Geeft een tijdelijke corrosiebescherming: daardoor minder uitval en dus betere productiviteit.
  • Uitstekende biostabiliteit en daardoor lange levensduur van het bad, zelfs bij kamertemperatuur: minder onderhoud en afvoerkosten.
  • Laag schuimniveau, ook bij kamertemperatuur, systeem kan gestart worden met koud water: economisch, lagere energiekosten.
  • De detergenten zijn biologisch afbreekbaar.
  • Multi-metaal compatibel bij alle waterhardheden en bij alle temperaturen tussen kamertemperatuur en 80 °C: dus minder verschillende reinigers nodig.
Specifications
Merk Castrol
Categorie Metaalbewerkingsindustrie
Subcategorie Reinigingsmiddelen
Verpakking 20L
    Loading
    Loading