CASTROL BRAKE FLUID DOT 4 4X5L

Item No. A18908
Castrol Brake Fluid DOT4 is een synthetische remvloeistof met een hoog kookpunt die de eisen van de SAE J1703, SAE J1704, FMVSS 116 DOT 4, ISO 4925 en JIS K 2233 specificaties overtreft. Castrol Brake Fluid DOT4 is ontworpen voor gebruik in alle remsystemen welke onderhevig zijn aan extreme
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol Brake Fluid DOT4 is een synthetische remvloeistof met een hoog kookpunt die de eisen van de SAE J1703, SAE J1704, FMVSS 116 DOT 4, ISO 4925 en JIS K 2233 specificaties overtreft. Castrol Brake Fluid DOT4 is ontworpen voor gebruik in alle remsystemen welke onderhevig zijn aan extreme omstandigheden.

Toepassing
Castrol Brake Fluid DOT4 is een formulatie op basis van gemengde polyalkylene glycolethers en boraatesters met zorgvuldig geselecteerde additieven en corrosiebeschermers welke een ultieme bescherming geven tegen de gevolgen van corrosie en "vapour lock".

De formulering is zodanig ontwikkeld dat het "vapour lock" punt op een hoger niveau ligt dan conventionele glycolether gebaseerde vloeistoffen.

Castrol Brake Fluid Dot 4 is volledig mengbaar met andere remvloeistoffen die beantwoorden aan de normen FMVSS 116 DOT 3 en DOT 4, om de hoogwaardige prestatiekarakteristieken te behouden is het niet aan te bevelen dit product te mengen met andere remvloeistoffen.

Alle conventionele remvloeistoffen verslechteren tijdens het gebruik. Het is aanbevolen Castrol Brake Fluid DOT4 te vervangen volgens de voorschriften van de fabrikant. Indien geen voorschriften aanwezig zijn is het aan te bevelen de remvloeistof elke 2 jaar te vervangen.

Zoals met alle remvloeistoffen op basis van glycolethers, mag dit product niet in aanraking komen met lakken en ander schilderwerk omdat het mogelijk een schadelijk effect heeft. Indien dit toch het geval mocht zijn, de oppervlakte onmiddellijk spoelen met water. Niet afvegen.

Gebruiksvoorwaarden
Castrol Brake Fluid DOT4 mag niet worden gebruikt in remsystemen waarvoor producten gebaseerd op minerale olie zijn aanbevolen (bijvoorbeeld enkele Citro├źn systemen waarvoor Castrol LHM Plus geschikt is, en Rolls Royce voertuigen waarvoor Castrol CHSMO Plus is goedgekeurd).


Specifications
Merk Castrol
Subcategorie Remvloeistof
Viscositeit/Kenmerk Dot 4
Verpakking 4X5L
Productprestatieclaims JASO JIS K2233 Class 4 ; SAE J1703 ; SAE J1704 ; ISO 4925 Class 4 ; FMVSS 116 DOT 4
    Loading
    Loading