CASTROL MOLY GREASE 18KG

Item No. A15534
Castrol Moly Grease is op basis van minerale olie en een lithium zeep met toevoeging van molybdeen-disulfide. Het is als multi-purpose smeervet speciaal ontwikkeld voor de smering van voertuigen en grondverzetmachines en is speciaal toepasbaar waar de bewegingen traag zijn. Toepassing Castrol Moly
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol Moly Grease is op basis van minerale olie en een lithium zeep met toevoeging van molybdeen-disulfide. Het is als multi-purpose smeervet speciaal ontwikkeld voor de smering van voertuigen en grondverzetmachines en is speciaal toepasbaar waar de bewegingen traag zijn.

Toepassing
Castrol Moly Grease is geschikt voor gebruik in een breed scala van lagers waar de snelheid traag tot gemiddeld is en waar schokbelasting of overmatige trillingen te verwachten zijn. Door de aanwezigheid van molybdeendisulphide en de wrijvingsverminderende capaciteit van Castrol Moly Grease is het bijzonder geschikt voor toepassingen in zwaarbelaste glijlagers en glijdende of oscillerende smeerpunten. 

Door het multifunctionele karakter van Castrol Moly Grease is het zeer breed inzetbaar.

Voordelen
  • Door de uitstekende mechanische stabiliteit is verlenging van nasmeerintervallen mogelijk. 
  • Goede EP en anti-slijtage eigenschappen bieden optimale bescherming wat resulteert in langere levensduur van de componenten.
  • De aanwezigheid van molybdeendisulfide biedt goede weerstand tegen afschuiving en bestand tegen schokbelastingen.
  • Goede weerstand tegen afspoelen door water.
  • Zeer goede anti-corrosie-eigenschappen.
Specifications
Merk Castrol
Categorie Vetten
Viscositeit/Kenmerk NLGI 2
Verpakking 18KG
    Loading
    Loading