CASTROL SPHEEROL CLX 2 30X0,4KG

Item No. A15224
Spheerol CLX 2 is een waterbestendig calcium-complex vet bestemd voor hoge belastingen. Spheerol CLX 2 is geformuleerd op basis van een minerale olie en een selektie additieven die de chemische en thermische stabiliteit verhogen. Spheerol CLX 2 is loodvrij. Toepassing Spheerol CLX 2 wordt ingezet
This product is temporarily out of stock.
Description
Spheerol CLX 2 is een waterbestendig calcium-complex vet bestemd voor hoge belastingen. Spheerol CLX 2 is geformuleerd op basis van een minerale olie en een selektie additieven die de chemische en thermische stabiliteit verhogen. Spheerol CLX 2 is loodvrij.

Toepassing
Spheerol CLX 2 wordt ingezet voor de smering van zwaarbelaste glij- en kogellagers in de staal- en cementindustrie. In de cementindustrie wordt het gebruikt voor de smering van bv de lagers van de cementovens. In de staalindustrie voor de lagers en leirollen van de continugieterij, alsook in de lagers en wielen van de transportbanden in de warmwalserij. Spheerol CLX 2 is tevens geschikt voor de smering van machines in de papier- en glasindustrie waar hoge temperaturen bereikt worden. Spheerol CLX 2 weerstaat uitharding onder invloed van stralingswarmte, ook na langdurige blootstelling. Het temperatuurbereik ligt tussen -25°C en 140°C. Bij veelvuldig doorsmeren kan dit vet tot 180°C worden ingezet. Het is aanbevolen Spheerol CLX 2 niet met andere vetsoorten te vermengen.

Voordelen
- Goede waterbestendigheid.
- Zeer hoge mechanische stabiliteit.
- Toepasbaar bij hoge belastingen.
- Bestand tegen oxidatie.
- Bestand tegen uitdrogen door stralingswarmte.
- Gemakkelijk verpompbaar.
- Geformuleerd voor gebruik in centrale smeersystemen.
Specifications
Merk Castrol
Categorie Algemene industrie
Subcategorie Vetten
Viscositeit/Kenmerk NLGI 2
Verpakking 30X0,4KG
    Loading
    Loading