CASTROL VECTON LONG DRAIN 10W-40 E6/E9 4X5L

Art nr. A19050
Castrol VECTON® Long Drain 10W-40 E7 is een geavanceerde vol-synthetische heavy duty diesel motorolie welke een verlengde olielevensduur biedt. Het is breed toepasbaar voor motoren welke voldoen aan Euro I t/m Euro V uitlaatgasnormen . De motorolie is niet geschikt voor motoren welke zijn uitgerust
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol VECTON® Long Drain 10W-40 E7 is een geavanceerde vol-synthetische heavy duty diesel motorolie welke een verlengde olielevensduur biedt. Het is breed toepasbaar voor motoren welke voldoen aan Euro I t/m Euro V uitlaatgasnormen . De motorolie is niet geschikt voor motoren welke zijn uitgerust met roetfilter. Raadpleeg het handboek van het voertuig voor de juiste specificaties.

VoordelenCastrol VECTON Long Drain 10W-40 E7 met System Pro Technology™ levert tot 45% extra performance reserve* welke weerstand biedt tegen oliedegradatie en hoge temperaturen voor een langere olie-levensduur. Alle Castrol VECTON producten zijn CO2 neutraal gecertificeerd volgens de internationale PAS2060 standaard. Moderne trucks maken gebruik van nieuwe motortechnieken en leveren tot wel 30% meer koppel en een hogere efficiency. Dit leidt tot hogere motortemperaturen en drukken en geeft een extra belasting op de motorolie.

Castrol VECTON Long Drain 10W-40 E7 met System Pro Technology™ biedt:
  • Bescherming tegen oxydatie en afzettingen
  • Neutralisatie tegen schadelijke (verbrandings)zuren
  • Goede afscheiding van lucht en verontreinigingen
  • Goede weerstand tegen verhoogde temperaturen en behoud van viscositeit tijdens de gebruiksduur. Dit resulteert in een verlengde olie levensduur om de maximum aanbevolen interval te hanteren.
* In vergelijking met API en ACEA industrie limieten en gebaseerd op testen uitgevoerd op 81% van de Castrol VECTON range.
Specificaties
Merk Castrol
Gamma Vecton
Categorie Motoroliën
Verpakking 4X5L
Productprestatieclaims vervolg Meets requirements of MAN M 3271-2, M 3477 ; For Iveco trucks requiring ACEA E6, E7 and E9 ; Meets DAF Euro VI requirements
    Aan het laden
    Aan het laden