CASTROL AGRI HYDR OIL PLUS BULK

Art nr. A05866
Beschrijving Castrol Agri Hydraulic Oil Plus is een hydraulische vloeistof op basis van minerale olie met een hoge viscositeitsindex (HVLP). Castrol Agri Hydraulic Oil Plus bevat oxidatie- en corrosie-inhibitoren die slijtage en schuimvorming tot een minimum beperken. De zorgvuldige selectie van
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Beschrijving

Castrol Agri Hydraulic Oil Plus is een hydraulische vloeistof op basis van minerale olie met een hoge viscositeitsindex (HVLP). Castrol Agri Hydraulic Oil Plus bevat oxidatie- en corrosie-inhibitoren die slijtage en schuimvorming tot een minimum beperken. De zorgvuldige selectie van afschuivingsstabiele VI-verbeteraars zorgt ervoor dat de viscositeit tijdens bedrijf gehandhaafd blijft.

Toepassing

Castrol Agri Hydraulic Oil Plus is ontwikkeld voor toepassing in installaties voor buitenopstelling die tijdens bedrijf blootgesteld kunnen worden aan zeer uiteenlopende bedrijfstemperaturen zoals machines die worden blootgesteld aan zeer koude startcondities en zeer hoge temperatuuren bij continubedrijf. Voorbeelden hiervan zijn landbouw-, bosbouwen grondverzetmachines. Castrol Hydraulic Oil Plus is naast een ISO VG 46 klasse tevens geschikt in toepassingen waar een ISO 32 of 68 wordt vereist ten gevolge van de gunstige viscositeitskarakteristieken.

Voordelen

 • Groot temperatuursbereik
 • Hoge mate van bescherming voor de apparatuur
 • Goede filtreerbaarheid
 • Verlengde standtijd van de olie en verbeterde tolerantie bij zware bedrijfsomstandigheden
 • Uitstekende prestaties op het gebied van slijtagebescherming, oxidatieweerstand en thermische stabiliteit

Specificaties

 • ISO VG 46 
 • BS 5063 Classe HV
 • DIN 51524 part 3 Classe HLP

Specificaties
Merk Castrol
Gamma Agri Hydraulic
Categorie Hydraulische vloeistoffen
Viscositeit/Kenmerk 46
Verpakking Bulk
Productprestatieclaims ISO VG 46 ; BS 5063 Classe HV ; DIN 51524 part 3 Classe HLP
  Aan het laden
  Aan het laden